Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Docent Frans (vacaturenr. 3576)

Werkgever:Stichting LVO
Plaats:Panningen

Docent Frans (vacaturenr. 3576)

Wat wordt jouw uitdaging? Als docent bij LVO draag je bij aan ons onderwijs en dat is altijd in ontwikkeling.Ben je ondernemend en haal je energie uit de successen van iedere leerling? Dan maken we graag kennis met je!

Functie informatie

Wij zoeken:

Het Bouwens is een middelbare school die onderwijs verzorgt aan circa 1400 leerlingen en waar vol gedrevenheid gewerkt wordt, op alle niveaus, van vmbo tot en met gymnasium. De ontwikkeling van de leerling staat centraal. De school is een waardevolle schakel tussen gezin en maatschappij. Daarom halen we de buitenwereld naar binnen en gaan zelf naar buiten. Zo bieden we een actieve omgeving waarin leerlingen en onderwijsprofessionals kennis delen. Bonjour! Ben jij die docent Frans die op zoek is naar een school waar jij je kennis en passie voor de prachtige Franse taal en cultuur kunt delen met leerlingen? Ontcijfer jij met jouw leerlingen graag de teksten van liedjes zoals ‘alors on danse’ en ‘papaoutai’? Heb jij een passie voor de Franse taal en spreek jij óók de taal van leerlingen? Laat dan graag van je horen, merci bien! Wij zoeken voor het Bouwens van der Boijecollege een 2de graads docent Frans. Als docent Frans houd jij van Frankrijk. Als je aan Frankrijk denkt, denk je aan heerlijke croissants, baguettes maar ook de prachtige taal die vaak wordt geassocieerd met de liefde. En die liefde voor de taal heb jij als docent Frans zeker! Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van uitdagende lessen in het vak Frans aan de onderbouw leerlingen. Jij weet jouw leerlingen de grammaticaregels op een leuke en pakkende manier over te brengen en legt de verbinding tussen de lesstof en hun interesses. Jij weet een band op te bouwen met je leerlingen en bent zowel pedagogisch als didactisch onderlegd. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied (zowel vakinhoudelijk als didactisch en pedagogisch) en past nieuwe inzichten toe in de praktijk. Je ontwikkelt nieuwe lesplannen en levert op een proactieve wijze een bijdrage binnen onze sectie Frans. Het betreft een vacature voor 0,15 voor tenminste één schooljaar per 1 augustus 2022. Het salaris wordt ingeschaald in OP schaal LB van de CAO VO (tussen € 2865,= en 4366,= bruto per maand op basis van 36,86 uur). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, kun je met fiscaal voordeel een fiets of een telefoon aanschaffen of korting ontvangen op jouw zorgverzekering. En je viert samen met de leerlingen vakantie tijdens de schoolvakanties.

Wij vragen:

Wij vragen • Een enthousiaste docent die het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor de Franse taal; • Passie voor de Franse taal en cultuur; • Ervaring in het geven van lessen in het vak Frans; • Iemand die het leuk vindt om te werken met jongeren tussen de 12 en 16 jaar en hen door een oprechte nieuwsgierige houding weet te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen; • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Frans; • Gerichtheid op een brede samenwerking binnen de sectie Frans maar bent daarnaast ook flexibel, zelfstandig en ondernemend.

Wij bieden:

Een aantrekkelijk primair en secudair arbeidsvoorwaardenpakket:* een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13de maand* 12 weken vakantieverlof per jaar* een keuzebudget, naar eigen inzicht in te zetten, voor extra verlof, kinderopvang of een extra uitkering* de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet of fitnessabonnement te kopen* ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie via mensenenorganisatie@hetbouwens.nl