Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Lichamelijke Opvoeding

Werkgever:Stichting LVO
Plaats:Horst

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent Lichamelijke Opvoeding (vacaturenr. 2510)

Wat wordt jouw uitdaging? Als docent bij LVO draag je bij aan ons onderwijs en dat is altijd in ontwikkeling.Ben je ondernemend en haal je energie uit de successen van iedere leerling? Dan maken we graag kennis met je!

Functie informatie

Wij zoeken:

Is bewegen jouw passie en weet jij dat over te brengen? Kun jij jongeren uitdagen en motiveren om met bewegen bezig te zijn? Ben jij op zoek naar een leuke baan als docent L.O. in het onderwijs én ben je daarnaast nieuwsgierig naar wat het docentschap binnen een grotere school verder met zich meebrengt? Wij zoeken In deze bijzondere tijd waarin veel mensen moeite hebben om voldoende te bewegen wordt het belang van bewegen steeds meer duidelijk. Niet alleen blijkt dat bewegen een rol kan spelen bij de weerstand tegen allerlei klachten en het herstel ervan; daarnaast blijkt dat het motorische leren ook een wezenlijke positieve bijdrage levert aan het cognitieve leren. De L.O.-sectie op het Dendron is dan ook een vakgroep die het bewegingsonderwijs zeer serieus neemt. Dat houdt in dat er een gedegen vakwerkplan is, dat als basis dient voor de lessen L.O. We zoeken een 1e graads docent Lichamelijke Opvoeding (L.O.). De lessen die gegeven zullen gaan worden liggen hoofdzakelijk binnen het VMBO. De lessen vinden zowel in de onderbouw als in de bovenbouw van het VMBO plaats. Affiniteit hebben met deze leerlingen is dan ook belangrijk. Daarnaast zullen er een beperkt aantal lessen worden gegeven aan leerlingen van Taalrijk. Een eventueel mentoraat behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij vragen:

Wij vragen • Een enthousiaste docent die het als een uitdaging ziet om leerlingen te enthousiasmeren voor het vak L.O.; • Iemand met affiniteit met lesgeven in het VMBO; • Iemand met een eerstegraads onderwijsbevoegdheid in het vak L.O.; • Iemand die kan samenwerken binnen onze sectie L.O.; • Iemand die een visie heeft over het bewegingsonderwijs en deze ook durft uit te dragen.

Wij bieden:

We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie via personeelenorganisatie@lvo-noord.nl

Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Mano Pallandt (teamleider) via email formatiegroep@dendron.nl