Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Docent LO (vacaturenr. 2957)

Werkgever:Stichting LVO
Plaats:Panningen

Docent LO (vacaturenr. 2957)

Wat wordt jouw uitdaging? Als docent bij LVO draag je bij aan ons onderwijs en dat is altijd in ontwikkeling.Ben je ondernemend en haal je energie uit de successen van iedere leerling? Dan maken we graag kennis met je!

Functie informatie

Wij zoeken:

Het Bouwens is een middelbare school die onderwijs verzorgt aan 1441 leerlingen en waar vol gedrevenheid gewerkt wordt, op alle niveaus, van vmbo tot en met gymnasium. De ontwikkeling van de leerling staat centraal. De school is een waardevolle schakel tussen gezin en maatschappij. Daarom halen we de buitenwereld naar binnen en gaan zelf naar buiten. Zo bieden we een actieve omgeving waarin leerlingen en onderwijsprofessionals kennis delen. Is sporten jouw passie en weet jij ook onze leerlingen te stimuleren om van de bank van te komen? Kun jij jongeren uitdagen en motiveren om met beweging bezig te zijn? Moedig jij leerlingen aan om dingen te doen die ze eigenlijk niet durven? De één is dagelijks met sporten of bewegen bezig, de ander is niet vooruit te branden. Jij als docent Lichamelijke Opvoeding weet elke leerlingen de basiskennis van verschillende sporten bij te brengen en weet op een enthousiaste manier het belang van bewegen over te brengen. Wij zoeken voor het Bouwens een 1ste graads docent Lichamelijke Opvoeding (LO) die ook oog heeft voor de minder atletische leerling en met aandacht en oprechte interesse voor alle leerlingen het beste in ze naar boven haalt. Dit doe je aan de hand van inspirerende lessen die je geeft aan onze leerlingen. Jij zorgt tevens voor een stimulerend leerklimaat waarbij leerlingen hun grenzen durven te verleggen. Je kunt tegelijkertijd goed samenwerken met je collega’s binnen de sectie en in je team en levert een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van lesmateriaal, het onderwijs en de cultuur binnen onze school.

Wij vragen:

Wij vragen • Een enthousiaste docent die het als een uitdaging ziet om leerlingen te enthousiasmeren voor het vak LO; • Ervaring in het geven van lessen in het vak LO; • Iemand die het leuk vindt om te werken met jongeren tussen de 12 en 16 jaar en hen jouw oprechte interesse weet te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen; • Een eerstegraads onderwijsbevoegdheid in het vak LO; • Gerichtheid op een brede samenwerking binnen de sectie LO maar bent daarnaast ook flexibel, zelfstandig en ondernemend.

Wij bieden:

We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie via personeelenorganisatie@lvo-noord.nl

Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Frank Lacroix (teamleider), via e-mail f.lacroix@stichtinglvo.nl