Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Zorg & Welzijn

Werkgever:Stichting LVO
Plaats:Panningen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent Zorg & Welzijn (vacaturenr. 3458)

Wat wordt jouw uitdaging? Als docent bij LVO draag je bij aan ons onderwijs en dat is altijd in ontwikkeling.Ben je ondernemend en haal je energie uit de successen van iedere leerling? Dan maken we graag kennis met je!

Functie informatie

Wij zoeken:

Het Bouwens is een middelbare school die onderwijs verzorgt aan circa 1400 leerlingen en waar vol gedrevenheid gewerkt wordt, op alle niveaus, van vmbo tot en met gymnasium. De ontwikkeling van de leerling staat centraal. De school is een waardevolle schakel tussen gezin en maatschappij. Daarom halen we de buitenwereld naar binnen en gaan zelf naar buiten. Zo bieden we een actieve omgeving waarin leerlingen en onderwijsprofessionals kennis delen. Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Ben jij die motiverende en talentvolle docent die onze leerlingen moeiteloos meeneemt in de waarde van het vak zorg en welzijn? Kun jij de theorie koppelen aan boeiende praktijklessen koken, uiterlijke verzorging en verpleegtechnieken? Voor het Bouwens van der Boijecollege zoeken wij een enthousiaste 2e graads docent Zorg en Welzijn die onze leerlingen wegwijs maakt in de beroepsvaardigheden in deze veelzijdige sector. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen in het vak Zorg en Welzijn. Je weet de theorie moeiteloos om te zetten in praktijklessen die aansluiten op de behoefte van zowel de leerling als de huidige maatschappij. Door jouw manier van lesgeven weet je jouw leerlingen te prikkelen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Ook geef je ze voldoende om te ontdekken en zelf te leren. Je bent een coach voor je leerlingen en tegelijkertijd een prettige energieke collega voor je team. Je ontwikkelt nieuwe lesplannen, handelt voorkomende administratieve werkzaamheden, behorende bij jouw functie, af en levert op een proactieve wijze een bijdrage binnen onze sectie Zorg & Welzijn. We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Het salaris wordt ingeschaald in schaal LB van de CAO VO. Het betreft een dienstverband voor 0,6 fte ter vervanging van diverse verloven voor de duur van 1 schooljaar per 1 augustus 2022. Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs.

Wij vragen:

Wij vragen • Een enthousiaste docent Zorg en Welzijn die het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor het vak; • Ervaring in het geven van lessen Zorg en Welzijn; • Iemand die het leuk vindt om te werken met jongeren tussen de 12 en 16 jaar en hen door een oprechte nieuwsgierige houding weet te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen; • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Zorg en Welzijn; • Gerichtheid op een brede samenwerking binnen de sectie Zorg en Welzijn, maar tegelijkertijd zelfstandigheid en flexibiliteit.

Wij bieden:

We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie via mensenenorganisatie@hetbouwens.nlonder vermelding van het vacaturenummer.