Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Praktijk ondersteunend onderwijsassistent EOA (vacaturenr. 2954)

Werkgever:Stichting LVO
Plaats:Horst

Praktijk ondersteunend onderwijsassistent EOA (vacaturenr. 2954)

Wil je graag betrokken zijn bij onderwijs en daaraan bijdragen door jouw kennis en kunde in te zetten?Bij ons zijn medewerkers van de scholen en het Bestuursbureau ondernemende professionals die hun vak verstaan.

Vacature informatie:

Wij zoeken:

Heb jij ervaring met het assisteren in lessen? Zie jij het omgaan met verschillende culturen als een uitdaging en kun jij goed balanceren tussen betrokkenheid en distantie? Ben jij diegene die structuur en duidelijkheid kan naleven en hiermee kan zorgen voor een uitdagende, veilige en gestructureerde leeromgeving voor onze leerlingen? Wij zoeken een enthousiaste en daadkrachtige onderwijsassistent voor TaalRijk, onze Eerste Opvang Anderstaligen (EOA), die graag een steentje bij wil dragen aan de ontwikkeling en beheersing van de Nederlandse taal en cultuur aan onze leerlingen. Vakken die gegeven worden zijn Nederlands, rekenen, Engels en burgerschap. Deze lessen worden gegeven volgens het principe van de basisschool. Jouw primaire rol als onderwijsassistent is het ondersteunen van de docenten in de lessen. Daarnaast verricht je lichte facilitaire werkzaamheden en indien nodig kan het sporadisch voorkomen dat je een les opvangt onder begeleiding van een docent. Onderwijs op een EOA is meer dan alleen lesgeven. Jij zorgt er mede voor dat leerlingen uit alle hoeken van de wereld, die hun vaderland hebben (moeten) verlaten, een plekje kunnen verwerven in de Nederlandse maatschappij en zich hier thuis gaan voelen. Je bent daarom iemand die kan omgaan met de leefsituatie en achtergrond van deze leerlingen, kunt hier ook op inspelen en weet duidelijke grenzen te stellen.

Wij vragen:

Wij vragen • Een onderwijsassistent die affiniteit heeft met de doelgroep EOA • MBO onderwijsassistent niveau 4 of HBO pedagogiek. • Een flexibele en enthousiaste collega die begrijpt dat het omgang met verschillende culturen een mooie uitdaging is en die graag zijn/haar steentje wil bijdragen om leerlingen te begeleiding in hun voorbereiding op hun plek in de Nederlandse maatschappij. • Iemand die gemakkelijk communiceert. • Gerichtheid op samenwerking met docenten, maar je bent daarnaast ook zelfstandig en initiatiefrijk; • Je bent in ieder geval twee van de volgende dagen beschikbaar: maandag, dinsdag en vrijdag.

Wij bieden:

We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie via personeelenorganisatie@lvo-noord.nl

Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Sanne Nijsten (coördinator EOA) via s.nijsten@stichtinglvo.nl