Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Leerkracht en lid kwaliteitsteam basisschool Onder de Linden

Werkgever:Stichting Prisma
Plaats:Beringe

Basisschool Onder de Linden maakt deel uit van Stichting Prisma. Onze school is gelegen in het gezellige dorpje Beringe en telt zo’n 160 leerlingen die verdeeld zijn over zeven groepen. Kwaliteit, verantwoordelijkheid, veiligheid en verbinding zijn de kernwaarden die richting geven aan alles wat we doen. We hechten veel waarde aan het welbevinden van kinderen in een veilig en stimulerend schoolklimaat. Dit is de basis voor ons didactisch handelen, dat we komende jaren verder willen borgen en versterken. We zijn een school waar we als leerlingen en leerkrachten met en van elkaar willen leren en proactief zijn in de relatie met ouders.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een gespecialiseerde leerkracht (LC) met een positief kritische houding die er plezier in heeft om collega’s sterker te maken in hun handelen. Je combineert lesgevende taken met ambulante tijd waarin je uitvoering én sturing geeft aan o.a. de volgende processen:

  • Concreet maken van de ondersteuningsvraag van de leerling én de leerkracht;
  • Ondersteunen van leerkrachten bij het in kaart brengen van onderwijsbehoeften van leerlingen;
  • De leerkrachten begeleiden deze onderwijsbehoeften te vertalen naar goed, effectief en gedifferentieerd onderwijs in de groep;
  • Samen met de leerkrachten werken aan concrete en uitvoerbare plannen op groeps- en leerling-niveau;
  • Het monitoren van de uitvoering en effecten van deze plannen middels observaties, coaching, kind- en oudergesprekken, MDO’s, etc.;
  • Zorg dragen voor de doorontwikkeling en de implementatie van de ondersteuningsstructuur in de school, waaronder het maken van trendanalyses op schoolniveau.

Je voelt je toegerust voor de rol van leercoördinator, trendanalist en ondersteuningsregisseur en je werkt intensief samen met de directeuren andere leden van het kwaliteitsteam aan de kwaliteitszorg op school. Ook neem je deel aan bovenschoolse netwerken.

Wat bieden we?

  • Een uitdagende combinatie van kwaliteitszorg, ondersteuning en lesgevende taken.
  • Een enthousiast en bevlogen team dat samen bouwt aan goed en betekenisvol onderwijs.
  • Arbeidsvoorwaarden en inschaling conform CAO PO (LC)
  • Beoogde ingangsdatum 01-08-24 (start nieuwe schooljaar)

Enthousiast en nieuwsgierig?

Heb je inhoudelijke vragen, dan kun je contact opnemen met Mark van Sas (directeur) via 06-20230049 of markss@bsodl.nl Zijn er procedurele vragen, dan kun je terecht bij Rowdy Braun (HR manager) via 077-3079748 of rowdybn@prisma-spo.nl

Solliciteren & sluitingsdatum

Wij ontvangen je motivatiebrief en CV graag uiterlijk 13 mei a.s. via hr@prisma-spo.nl o.v.v. vacature leerkracht LC-KT Onder de Linden. De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 23 mei (namiddag / avond). Een tweede gesprek kan deel uitmaken van de procedure. Deze vacature wordt zowel in- als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. De sollicitatiecode behorende bij artikel 11.8 CAO PO maakt integraal onderdeel uit van deze procedure.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Durf verschil te maken