Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Leerkracht het jonge kind op Daltonkindcentrum de Liaan

Werkgever:Stichting Prisma
Plaats:Helden

Word jij de nieuwe leerkracht voor het jonge kind op Daltonkindcentrum De Liaan?

(0,4-0,6 FTE) - Per 01-08-2024

Daltonkindcentrum De Liaan

Dalton kindcentrum De Liaan ligt in het mooie plaatsje Helden. Binnen het kindcentrum werken we samen met HOERA kinderopvang. We bieden onderwijs aan ongeveer 280 leerlingen. Op DKC De Liaan vinden we de Dalton kernwaarden erg belangrijk. Ons team van professionals creëert een inspirerende en veilige leeromgeving waarin kinderen zich prettig én competent voelen. Een omgeving waar iedereen vanuit vertrouwen verantwoordelijkheid durft te nemen en geven. We vinden het belangrijk dat we veel samenwerken, niet alleen de leerlingen onderling, maar juist ook binnen het team en met onze ouders. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de leeropbrengsten goed blijven. Regelmatig zitten we met ouders en leerlingen samen om te reflecteren op hun eigen ontwikkeling. De zelfstandigheid binnen ons kindcentrum is hoog te noemen. Alle betrokkenen krijgen ruimte om zelf initiatief te nemen. Mede door de hoge betrokkenheid die we terug zien op DKC De Liaan durven we te stellen dat onze effectiviteit goed te noemen is. We doen de goede dingen goed!

Ontwikkelingen-koersplan

We hebben op DKC De Liaan de afgelopen jaren hard gewerkt om de basis op orde te krijgen en mogen met trots terugkijken op de totale opbrengsten die we hebben weten te behalen. Samen met het team stellen we ons koersplan op. De speerpunten voor de komende jaren zullen onder andere zijn:

  • Effectieve instructie en opbrengstgericht werken.
  • Doelgericht aanbod, gecombineerd met thematisch werken.
  • Portfolio en ouderkindgesprekken.

Wie zoeken wij?

Jij bent iemand die:

  • Enthousiast, leergierig en gemotiveerd is.
  • In kansen denkt, een probleemoplossende en waarderende (grond)houding heeft.
  • Bekend is met spelend leren bij het jonge kind en lief en zorgzaam is.
  • De Dalton kernwaarden een warm hart toe draagt.
  • Open staat om te leren van en met elkaar en die verschil durft te maken.
  • Actief de samenwerking opzoekt tussen kind en ouders.

Onze kinderen zoeken een lieve, grappige en leuke meester of juf die die o.a. goed kan luisteren, fijn kan voorlezen, kinderen kan helpen en vooral heel gezellig kan spelen.

Wie zijn wij?

Ons team:

  • Is een warm en hecht professioneel team.
  • Werkt hard en gaat er samen voor.
  • Heeft ruimte voor gezelligheid en ontspanning.
  • Bestaat uit 12 juffen, 5 meesters, 3 onderwijsassistenten en diverse vrijwilligers.
  • Doet er alles aan om het beste uit iedere leerling te halen.
Enthousiast geworden?

Ben jij enthousiast geworden over deze geweldige kans op de leukste school van Nederland, maar heb je wellicht nog wat vragen? Dat is geen enkel probleem, neem gerust contact op met onze directeur: Wouter Welbers. Hij is te bereiken via e-mail: wouterws@deliaan.nl en via telefoon: 06-20330127 Hij neemt graag de tijd om je te woord te staan. Je mag ook altijd even langskomen voor een kop koffie en een stukje Limburgse vlaai.

Direct solliciteren?

We ontvangen je motivatiebrief en CV graag uiterlijk 20 mei a.s. via wouterws@deliaan.nl o.v.v. vacature leerkracht De Liaan. De selectiegesprekken vinden begin juni plaats. Een tweede gesprek kan deel uitmaken van de procedure. Deze vacature wordt zowel in- als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. De sollicitatiecode behorende bij artikel 11.8 CAO PO maakt integraal onderdeel uit van deze procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.