Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Leerkracht Kindcentrum Eikerwijs

Werkgever:Stichting Prisma
Plaats:Kessel

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Stichting Prisma blijft zoeken naar enthousiaste leerkrachten die echt het verschil durven te maken! We zijn op zoek naar mensen die op volle kracht en vol passie klaar zijn om met ons samen te werken om het onderwijs iedere dag een beetje beter te maken. Kom je bij ons team? Laten we samen het verschil maken!

Bij start schooljaar zijn we voor kindcentrum Eikerwijs in Kessel-Eik op zoek naar een vervanger voor groep 1-2-3.

Daar wil je bij zijn, want…

Naast dat kindcentrum Eikerwijs een kleinschalige school is met veel charme, gaan we hier komend schooljaar starten met een heel nieuw en UNIEK concept waarbij onderwijs en opvang volledig met elkaar verweven zijn en waar naast het leren, het spelen een belangrijke plek heeft. Dit is jouw kans om tijdelijk en fulltime mee te bouwen en te ontwerpen aan deze innovatieve aanpak! We zoeken 1 of 2 enthousiastelingen om 0.8-1.0 fte in te vullen. Wanneer het einde van deze vervanging in zicht is gaan we in samenspraak bepalen op welke andere school binnen Prisma je werkzaam zal zijn.

Wie zoeken we?

Bij start schooljaar zijn we hiervoor op zoek naar een vervanger voor een hele kleine groep 1-2-3 die barst van de energie en houdt van een uitdaging. Iemand die flexibel is, niet bang is om in het diepe te springen en samen met ons wil bouwen aan een vernieuwend onderwijsconcept. Een echte pionier met een passie voor vernieuwing en samenwerking!

Dit bieden wij….

  • Een inspirerende werkomgeving met een klein team vol enthousiaste collega’s.
  • De mogelijkheid om pionier te zijn in een nieuw concept.
  • Een warm en betrokken team waar samenwerking centraal staat.
  • Professionele ontwikkeling en uitzicht op een vaste plek binnen de stichting.
  • Arbeidsvoorwaarden en inschaling conform CAO PO.

Enthousiast en nieuwsgierig?

Is dit echt iets voor jou of wil je er meer van weten? Bel of mail met Jans Philipsen, directeur Kindcentrum Eikerwijs: Tel: 06-48524161/ Email: janspn@eikerwijs.nl

Solliciteren & sluitingsdatum

Wij ontvangen je motivatiebrief en CV graag via janspn@eikerwijs.nl o.v.v. vacature leerkracht Eikerwijs/Prisma. Het sollicitatiegesprek zal in overleg worden gepland.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld