Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Rotating Equipment Specialist/ Teamlead

Werkgever:Sulzer
Plaats:Lomm

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Sulzer Turbo Services, een onderdeel van Sulzer Rotating Equipment Services (RES), is 1 van werelds meest geavanceerde onafhankelijke providers op het gebied van reparatie, revisie en onderhoud binnen de turbine-industrie. Vanuit Venlo (Lomm) of op locatie voorzien we onze klanten wereldwijd van gedegen, klantegerichte en flexible ondersteuning voor hun Compressoren, Stoom- en Gasturbines. Vanuit Venlo (Lomm) werken we met een internationaal team van 110 gedreven en trotse medewerkers met een bulk aan gespecialiseerde ervaring binnen onze industrie. Binnen onze workshop zijn we op zoek naar een ervaren

Rotating Equipment Specialist/ Teamlead

Een uitgelezen kans voor ervaren technisch specialist met coördinerende ambities en de drive om onze organisatie èn zichzelf een flinke stap vooruit te brengen.

De functie

In je rol als Technisch Specialist/ Teamlead zorg je in de eerste plaats voor een goede dagelijkse aansturing van alle shop en servicewerkzaamheden. Je zorgt ervoor dat er de juiste en voldoende mankracht aan onderhouds- en revisieprojecten worden toegewezen. Daarnaast monitor je voortgang en stuurt bij indien nodig, zodat we onze klanten zo snel mogelijk een degelijke oplossing kunnen bieden. Je werkt hierbij intensief samen met de Manager Field and Shop Services aan wie je rapporteert. Tenslotte borg je relevante projectinformatie in ons ERP systeem en initeer je lessons- learned sessies zodat we opgedane kennis kunnen borgen en onze dienstverlening elke keer weer kunnen verbeteren. Als Technisch Specialist werk je daarnaast zelf aan inspectie, ontmanteling, reparatie en assemblage bij voorkeur op het specieke gebied van Stoomturbines en Compressoren. Je geeft technische ondersteuning en stuurt mechanische werkzaamheden van onze eigen of ingeleende monteurs aan. Je zorgt voor nauwkeurige projectvoorbereiding waarbij alle benodigde informatie en documentie beschikbaar is en blijft. Je zorgt voor een gedegen uitvoering van reparatie- of installatiewerkzaamheden en indien nodig geef je remote ondersteuning bij het ontmantelen, reassembleren en/ of installeren van Rotating Equipment onsite. Kortom: Dit is een uitgelezen kans voor een ervaren Rotating Equipment Specialist met coördinerende ambities en de drive om onze organisatie èn zichzelf een flinke stap vooruit te brengen.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal 10 jaar technische ervaring met inspectie-, reparatie, onderhoud- en installatieprojecten op het gebied van Rotating Equipment (bij voorkeur Stoomturbines en Compressoren) binnen de olie- en gasindustrie;
  • Je hebt daarnaast ervaring met het aansturen van een professionele werkplaats inclusief reparatieprocedures en processen (lay out).
  • Ervaring met het lezen en implementeren van relevante mechanische tekeningen (section dwgs/ P&IDs/ alignment specs/ flushing/ blowing procedures etc);
  • Je kunt omgaan met specifieke meetinstrumenten en relevant professioneel handgereedschap;
  • Uitstekend ontwikkelde communicatieve vaardigheden, met kennis van de Engelse (musthave) in combinatie met Nederlandse of Duitse taal (pré).
  • Je hebt een klantgerichte en flexibele instelling, waarbij je bereid en in staat bent om soms ad hoc je planning aan te passen bijvoorbeeld voor het oplossen van een storing.

Sulzer

Biedt je een loopbaan bij een gedegen, succesvol en internationaal bedrijf, met een uitstekende naam in de markt en een heldere blik op de toekomst. Sulzer biedt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket (CAO Metalektro) waaronder een meer dan marktconform salaris, flexibele werktijden, een royaal aantal vakantie- en ATV dagen (40), een goede pensioenregeling, fietsplan, bedrijfsfitness, opleidingsmogelijkheden en meer.

Interesse?

Solliciteren kan door middel van een korte sollicitatiebrief en een volledig cv via de solliciatie button. Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Sebastian Boehme, Manager Operations, tel. +31 (0)77 4738666

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld: We hebben onze wervingskanalen reeds gekozen voor deze vacature en verzoeken recruitment services (detachering/ werving en selectie) daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen hieromtrent.