Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG (20 – 28 uur)

Werkgever:Thuiszorg Helpende Hand
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Verzorgende IG (20 – 28 uur)

Ben jij zorgzaam, voel jij je verantwoordelijk voor de cliënt en ben je flexibel? Dan is Thuiszorg Helpende Hand op zoek naar jou! Kom je net van school, heb je ervaring opgedaan in een verpleeghuis of ziekenhuis of heb je juist heel veel ervaring in de thuiszorg? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan.

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG draag je zorg voor de cliënten die thuiszorg nodig hebben in de gemeenten Venlo, Peel en Maas of Beesel (afhankelijk van jouw woonplaats). Zo help je cliënten onder andere bij inname van de medicatie, de verzorging van wonden en ondersteun je bij de algemene dagelijkse verzorging.

Wij werken met zes verschillende wijkteams. Samen met je teamleden heb je de verantwoordelijkheid voor de zorg in jouw team. In deze functie houd je nauwgezet in de gaten hoe het met een cliënt gaat. Je werkt methodisch, signaleert, rapporteert en evalueert. We verwachten hierbij een zekere zelfstandigheid en vinden het daarbij ook belangrijk dat je je collega’s goed op de hoogte stelt van alle ontwikkelingen.

Wie zijn wij?

Thuiszorg Helpende Hand is een jonge en moderne thuiszorgorganisatie. Wij verlenen zorg aan enkele honderden cliënten met ongeveer 100 professionals. De medewerker staat bij Helpende Hand centraal en kwaliteit van de zorg staat bij ons hoog in het vaandel. De medewerker staat bij ons centraal omdat wij erin geloven dat wanneer de medewerker zich goed voelt, dit ook zijn uitwerking heeft op de cliënten. Een persoonlijke benadering en open communicatie is wat wij belangrijk vinden. Samen met vertrouwen en veiligheid, betrokkenheid en professionaliteit zijn dit de kernwoorden voor onze organisatie.

Bij ons ben je een vertrouwd gezicht voor de cliënt. Thuiszorg Helpende Hand onderscheidt zich door het vermijden van te veel verschillende gezichten bij onze cliënten. Wij staan dan ook voor zorg met een gezicht.

Omdat wij werken vanuit een stichting is het maken van winst geen doel, wij vinden het dan ook belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven over hoe wij onze middelen het beste kunnen inzetten om de zorg te verbeteren. Hiervoor zijn jouw ideeën of suggesties van harte welkom.

Wat vragen wij aan jou?

  • Afgeronde opleiding tot verzorgende IG;
  • Relevante werkervaring is fijn, maar zeker niet noodzakelijk;
  • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
  • Je bent bereid om één weekend per twee weken te werken
  • Je voelt je verantwoordelijk, communiceert prettig en bent flexibel.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een contract aan met een vast aantal uren tussen de 20 en 28 uur per week op basis van jouw wens. Daarbij is het belangrijk om te melden dat je bij ons geen nachtdiensten hebt. Naast het nastreven van perfectionisme in de zorg, staat goed werkgeverschap bij ons hoog in het vaandel. Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleiding en bijscholing, vinden wij eigen verantwoordelijkheid erg belangrijk. Medewerkers die open staan voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen en die keuzes durven te maken krijgen bij ons de ruimte.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in deze vacature tekst? Solliciteer dan door je CV te sturen aan info@thuiszorghh.nl

Mocht je graag meer willen weten of zou je een dag mee willen lopen met een van onze collega’s? Dan horen wij dit graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Linsy Keyaerts of Yvonne van de Stay. Wij zijn te bereiken op het nummer 077 – 307 11 70

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.