Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Monteur E&I

Werkgever:Unica
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Monteur E&I, Venlo | Industry Solutions

Breng jij industriële machines tot leven?

Jouw uitdaging als Monteur E&I

Als Monteur E&I houd jij je bezig met besturingssystemen voor (procesinstallaties) en machines. Je gaat regelmatig aan de slag om machines te bekabelen, aan te sluiten en te testen op locatie van onze klanten. Je levert de installatie bedrijfsklaar op en adviseert bij de inbedrijfstelling. Dit kan in het binnenland maar ook af en toe in het buitenland zijn. Met jouw praktische kennis van Industriële Automatisering maak je van elke installatie een pronkstuk en zorg je voor tevreden klanten. Je werkt aan mooie projecten in een door techniek gedreven omgeving. Maak jij samen met ons de toekomst?

Wat biedt Unica jou?

Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons kun je het verschil maken in techniek én dienstverlening; onze slogan is niet voor niets ‘Samen maken wij de toekomst’. Veel van onze medewerkers volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie)techniek, wet- en regelgeving en commerciële- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook? Daarnaast kun je rekenen op: Een goed salaris Een goede pensioenregeling 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ Eigen bedrijfsauto en gereedschappen Mobiele telefoon en laptop

Jouw team

Unica Industry Solutions bedenkt slimme oplossingen om producten te fabriceren. Iedere oplossing is uniek. We hebben veel ervaring in de proces, food, feed en chemische industrie zodat we in staat zijn samen de klant effectieve oplossingen te bedenken. Bij Unica Industry Solutions kijken we niet alleen naar productie processen, maar ook naar bedrijfsprocessen. Door dit slim met elkaar te integreren gaan we naar Smart Industries. We maken een intelligente koppeling tussen kantoor- en procesautomatisering waardoor een order ‘smart’ door het productieproces gaat. De outputkwaliteit wordt hierdoor minder afhankelijk van operators. We geven digitaal inzicht in het productieproces zodat de klant optimalisaties kan doorvoeren en maximaal kan voldoen aan tracebility. Slim produceren zorgt ervoor dat onze klanten concurrerend kunnen worden en blijven.

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

Voor deze functie vragen we: een afgeronde MBO4 opleiding Elektrotechniek of Mechatronica (differentiatie industriële automatisering is een pré); aantal jaar werkervaring binnen de elektrotechniek en/of industriële automatisering; een proactieve, team en klantgerichte houding; een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wie zijn wij?

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost. Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met een slagvaardig netwerk van negen bedrijvenclusters, meer dan 3.000 medewerkers en een omzet van € 539 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.