Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Servicemonteur W

Werkgever:Unica
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Servicemonteur W

Ben jij een ervaren en servicegerichte Monteur Werktuigbouwkunde die zich inzet voor optimale klanttevredenheid?

Jouw uitdaging als Servicemonteur W

Als 1e Servicemonteur verricht je zelfstandig onderhouds- en servicewerkzaamheden aan (complexe) installaties van onze klanten. Jij onderhoudt, repareert en modificeert installaties van uiteenlopende aard, stelt deze in bedrijf en regelt ze in, binnen de gestelde tijd en conform aanwijzingen. Lokaliseert storingen, verhelpt deze en controleert installaties op gebreken of dreigende defecten. Je verzorgt schriftelijke rapportage over uitgevoerd onderhoudswerk en/of storingen en zorgt voor de benodigde administratie. Je neemt deel aan storingsdiensten samen met een jong en ambitieus team. Met jouw dienstverlenende instelling zorg je samen met het team voor een maximale in- en externe klanttevredenheid.

Wat biedt Unica jou?

Een leuke functie bij een snelgroeiende organisatie met de arbeidsvoorwaarden die je van een gerenommeerde speler mag verwachten. Bovendien stimuleren we ondernemerschap en persoonlijke/professionele ontwikkeling van al onze collega’s. Dus ook van jou. Ook goed geregeld Een salaristussen de €2.752,- en €3.552,- afhankelijk van kennis en ervaring; Je mag voor je werk rondrijden in een van onze mooie Unica-busjes; Je hebt genoeg tijd om te rusten of op vakantie te gaan want je ontvangt 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen Je pensioen wordt geregeld via het Pensioenfonds Metaal en Techniek. Daarnaast kan je korting krijgen bij zorgverzekeraars Zilveren Kruis en CZ via onze collectieve ziektekostenverzekering; Wanneer Unica winst maakt krijg jij een percentage van deze winst via onze winstdelingsregeling; Er is er een groot aanbod van opleidingen en cursussen die je kan volgen om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van (installatie)techniek, commercie en leidinggeven; Je krijgt een warm welkom; we hebben een uitgebreid onboardingstraject. Je wordt begeleid door een buddy en er zijn verschillende introductieactiviteiten om je snel thuis te laten voelen; Je collega’s staan altijd voor je klaar. Als je ergens niet uit komt is er altijd wel iemand die kan en wil helpen; Unica is een grote organisatie met ruime doorgroeimogelijkheden waarbij wij graag invulling geven aan jouw persoonlijke ambities. Er zijn altijd doorgroeimogelijkheden! Tot slot krijg je als medewerker van Unica korting op allerlei diensten en producten. De leveranciers van Unica (Boels, Grohe, Fietsvoordeelshop en nog veel meer) bieden je namelijk unieke kortingen aan!

Jouw team

Je gaat werken binnen Unica Building Services ; dé one-stop-shop voor gebouw gebonden techniek. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer, onderhoud en inspectie. Van a tot z kunnen onze klanten vertrouwen op de kundigheid van de Unica medewerkers. Bij de Unica vestiging Venlo werken ongeveer 90 medewerkers en 40 bij Industry Solutions. We adviseren, beheren en onderhouden gebouwgebonden- en procesinstallaties van onze klanten in de regio. Zo hebben wij de W- en E-installaties in de Innovatoren langs de A73 gerealiseerd, met daarbij een onderhoudscontract van 15 jaar. Wij hechten waarde aan innovatie en lopen graag voor op de rest. Onze vestiging is het eerste gebouw in Limburg waar een Warmte Koude Opslag (WKO) systeem gerealiseerd is. Door het familiaire karakter van de vestiging zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden. Vanuit Building Services Venlo werken we samen aan het beste resultaat voor klanten en partners. Samen maken we de toekomst.

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

Je bent een servicegerichte probleem oplosser. Geen storing is te gek en met al jou kennis ben jij de baas over het probleem. Je bent het visitekaartje van Unica en daar sta je ook voor. Bovendien beschik jij over: Een mbo opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde of soortgelijk; Ben je zelfstandig; Kun en mag je een auto besturen; Heb je een flink aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Wie zijn wij?

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost. Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met een slagvaardig netwerk van negen bedrijvenclusters, meer dan 3.000 medewerkers en een omzet van € 539 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.