Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Werkvoorbereider Contracten

Werkgever:Unica
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Werkvoorbereider Contracten | Venlo

Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Werkvoorbereider Contracten bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.

Jouw uitdaging als Werkvoorbereider Contracten

Je werkt binnen Unica Building Services: de landelijke beheer-, service- en onderhoudsorganisatie van Unica. Hier zorgen we voor modificatieprojecten en technisch beheer van installaties. Jouw werk bestaat uit het onderhouden van contact met klanten en het voortzetten en uitbreiden van contracten, meerwerk en leveranciers. Hierbij verzorg je calculaties door de klantbehoefte goed uit te vragen. Je bedenkt hierbij oplossingen, houdt het toezicht op de werkzaamheden en stelt technische rapportages op. Jouw succes wordt bepaald door het: Snelle en effectieve behandeling van vragen en klachten; Planning, voorbereiding en bewaking van de werkzaamheden binnen onderhoudscontracten; Bedenken, calculeren en leveren van technisch hoogkwalitatieve oplossingen; Bewaken van de levertijden en verwerken van onderhoudsrapportages.

Jouw team

Je gaat werken binnen Unica Building Services; dé one-stop-shop voor gebouw gebonden techniek. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer, onderhoud en inspectie. Van a tot z kunnen onze klanten vertrouwen op de kundigheid van de Unica medewerkers. Bij de Unica vestiging Venlo werken ongeveer 90 medewerkers en 40 bij Industry Solutions. We adviseren, beheren en onderhouden gebouwgebonden- en procesinstallaties van onze klanten in de regio. Zo hebben wij de W- en E-installaties in de Innovatoren langs de A73 gerealiseerd, met daarbij een onderhoudscontract van 15 jaar. Wij hechten waarde aan innovatie en lopen graag voor op de rest. Onze vestiging is het eerste gebouw in Limburg waar een Warmte Koude Opslag (WKO) systeem gerealiseerd is. Door het familiaire karakter van de vestiging zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden. Vanuit Building Services Venlo werken we samen aan het beste resultaat voor klanten en partners. Samen maken we de toekomst.

Wat biedt Unica jou?

Unica biedt je goede arbeidsvoorwaarden waardoor jij je werk goed kunt uitvoeren. We vinden het belangrijk dat jij zelf bepaalt wat goed is. Jij krijgt dus veel verantwoordelijk om het werk tot een goed einde te brengen. Hoe je dit invult heb je zelf een grote stem in. Daarnaast kun je rekenen op: Een goed salaris; Een goede pensioenregeling; 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen; Winstdelingsregeling; Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ; Reiskostenvoorzieningen.

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

Jij kunt je gemakkelijk verplaatsen in anderen, waarbij je klantwensen in je achterhoofd houdt om het maximale resultaat te bereiken. Denken doe je in oplossingen, waarbij je vaak de eerste bent die actie onderneemt. Van samenwerken krijg je energie; je collega’s kloppen soms ook bij je aan voor een goed gesprek. Je bent gemotiveerd om het overzicht te behouden over contracten en afspraken, iets wat je gemakkelijk af gaat door je sterke analytische skills. Wij horen graag van jou als je beschikt over: Een MBO/HBO-diploma in de richting Elektrotechniek, Installatietechniek of vergelijkbaar; 3 jaar relevante ervaring; Kennis van software voor het maken van tekeningen en technische berekeningen; Organisatorisch, technisch en cijfermatig inzicht.

Wie zijn wij?

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost. Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met een slagvaardig netwerk van negen bedrijvenclusters, meer dan 2.700 medewerkers en een omzet van ruim € 500 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.