Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Baliemedewerker

Werkgever:Van Enckevort
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Standplaats Van Enckevort Venlo-Blerick| parttime of fulltime

‘’Denk jij graag met de klant mee, en adviseer je de klant graag over het juiste product? Krijg je energie als de klanten weer naar onze vestiging terugkomen vanwege jouw goede advies? Lees dan snel verder!’’

Wat ga je doen?

Als baliemedewerker ben je dè specialist in het adviseren en verkopen van ons uitgebreide assortiment zoals gereedschap, hang- en sluitwerk, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen, machines, bedrijfskleding & PBM’s en andere bouw-gerelateerde producten. Je komt te werken in onze vestiging Van Enckevort Venlo-Blerick, waar je als Baliemedewerker onze klanten adviseert over onze producten en diensten. Onze klanten die de vestiging bezoeken zijn heel divers, van zzp’ers tot medewerkers van grote bouwbedrijven.

Als baliemedewerker ben je graag in contact met klanten, ook om gewoon een informeel praatje te houden. Je vindt het fijn de klant te adviseren over onze producten. Hierbij zet je graag jouw expertise in en probeer je met de klant mee te denken tijdens zijn of haar zoektocht naar het juiste product. Als baliemedewerker heb je altijd een oplossing voor de klant, en probeer je zo goed mogelijk mee te denken om tot de beste oplossing te komen.

Een greep uit je taken pakket:

  • Je beantwoordt vragen en geeft klanten advies over onze producten. Bijvoorbeeld over de toepassing van hang- en sluitwerk, en verschillende soorten sloten.
  • Je bedenkt passende acties om bepaalde artikelen tijdelijk te promoten in de vestiging.
  • Je beheert de voorraad in de vestiging en zorgt dat de schappen gevuld blijven.

Wij bieden:

Je krijgt bij ons de ruimte om creatief te zijn, en jezelf nog verder te ontwikkelen, zowel op het gebied van productkennis, als verkoopvaardigheden. Er wordt bij ons hard gewerkt, maar we kunnen ook hard met elkaar lachen. De sfeer binnen Van Enckevort is als een familiebedrijf.

Verder bieden wij:

  • Een salaris conform de cao Technische Groothandel, op basis van jouw kennis en ervaring.
  • Vakantieuren naar rato conform onze cao Technische Groothandel.
  • Prima arbeidsvoorwaarden, zoals een Fietsplan, een collectieve zorgverzekering via CZ en een nabestaandenuitkering.
  • Afwisselende werkzaamheden in een klein en hecht team. Daarnaast hebben wij reguliere werktijden, waardoor je s’ avonds niet hoeft te werken.
Over jou

Bij ons ben je op je plek wanneer je ’de verkoop’ mooi vindt. Je luister graag mee met de klant, denkt mee en zorgt graag voor een oplossing. Of het nu een grote of een kleine opdracht is, dat maakt jou niet uit. Jij zorgt altijd voor de beste oplossing. Je bent als collega communicatief sterk en hecht waarde aan een informele doch serieuze werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Verder herken jij jezelf in de volgende uitspraken:

  • Onze vestiging, met het assortiment voor de professionele gebruiker in de bouw, is voor jou een fijne werkomgeving. Je hebt namelijk niet alleen kennis van ons assortiment, je vindt het ook leuk om gereedschappen, hang- en sluitwerk, machines, persoonlijke beschermingsmiddelen en de vele meer artikelen te verkopen en adviseren aan jouw klanten.
  • Je bent graag in contact met mensen. Je stapt gerust op een klant af om een praatje te maken en een passend advies te geven.
  • Je hebt relevante commerciële ervaring. Het liefst bij een ijzerwarenhandel, technische groothandel of andere bouwmarkt/ doe-het-zelf zaak.
  • Je hebt mbo werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld in de richting van commercieel medewerker, vestigingsmanager groothandel of een andere mbo-opleiding in de commerciële richting.
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Venlo, en vindt het geen probleem om een van de andere vestigingen te ondersteunen. Daarnaast kom je graag conform een rooster eens in 4- 6 weken op een zaterdag werken.
  • Je hebt mbo werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld in de richting van commercieel medewerker, vestigingsmanager groothandel of een andere mbo-opleiding in de commerciële richting. Of je bent op zoek naar een BBL-plek voor een van de netgenoemde commercieel gerichte opleidingen.

Mocht je geen relevante ervaring hebben in de doe-het-zelfbranche of de Technische Groothandel, maar ben je na het lezen van deze vacature wel enthousiast geworden? Solliciteer dan met jouw cv en schrijf dan in je motivatiebrief welke commerciële vaardigheden je bezit, wat jij ons kunt bieden en waarom wij jou intern zouden moeten opleiden. Wellicht bieden we bij een juiste motivatie jou de kans om intern opgeleid te worden en de juiste kennis bij te brengen.

Over Van Enckevort (Onderdeel van Polvo BV)

Van Enckevort is een specialist op het gebied van elektronisch hang- en sluitwerk. Inmiddels zijn wij in Limburg uitgegroeid tot een erkend en gewaardeerd specialist. Voor zowel nieuwbouw, transitie als renovatie levert Van Enckevort de complete projectbegeleiding. Van het eerste plan tot en met budgettering, projectuitvoering, na service en training van gebruikers.

Met die A tot Z aanpak maken we het onderscheid. Hoe eerder er aan tafel gezeten wordt bij de ontwikkelaar, hoe beter de dienstverlening tot haar recht komt. Van Enckevort levert de grote Amerken binnen deurconfiguratie en loopt voorop in de verschuiving op dit terrein van hardware en software.

Van Enckevort is onderdeel van Polvo, een bv van een 14-tal gerenommeerde ijzerwarenvakhandels, met 52 vestigingen door heel Nederland. Deze ijzerwarenvakhandels verkopen hang- en sluitwerk, ijzerwaren, bouwbeslag, gereedschappen, machines, bevestigingsmaterialen, toegangscontrole, bedrijfskleding en Persoonlijke Beschermingsmiddelen en levert aan de professionele gebruiker in de bouw.

Heb je interesse?

Reageer dan op deze vacature en stuur je CV en licht in een motivatiebrief toe waarom jij dé geschikte baliemedewerker bent voor onze vestiging Van Enckevort in Venlo-Blerick via vacature@polvobv.nl! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Job Bleumer. Bel of stuur gerust een berichtje via WhatsApp naar +31 6 21 12 30 25

Alle sollicitaties zullen met de uiterste vertrouwelijkheid in behandeling worden genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld