Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Analist Klinische Chemie

Werkgever:Viecuri
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Dit wordt je nieuwe baan

Ben jij als (beginnend) analist klinische chemie op zoek naar een uitdagende en leuke baan, waarin je terecht komt in een professioneel team van enthousiaste collega’s? Dan zoekt VieCuri Medisch Centrum jou!

Als analist klinische chemie verricht je klinisch chemisch-, hematologisch- en immuno-chemisch onderzoek ten behoeve van diagnostiek, ziekteverloop en vervolg van de therapie. Je verzamelt binnen vastgestelde kwaliteits- en dienstverleningsnormen te analyseren materiaal, je voert analyses en kwaliteitscontroles uit en de daarbij behorende resultaatbeoordeling en verwerking, in alle voorkomende diensten. Hiermee lever je een actieve bijdrage aan zowel ontwikkeling als kwaliteit binnen ons topklinisch ziekenhuis.

De werkzaamheden zullen hoofdzakelijk op locatie Venlo worden uitgevoerd, maar werkzaamheden op andere locaties zijn niet uitgesloten.

Welkom in het team

In het Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium van VieCuri, Medisch Centrum voor Noord-Limburg levert een team van ruim 130 mensen de ondersteuning in de diagnostiek voor de patiënten in Noord-Limburg, verdeeld over de afdelingen bloedafname, analytisch laboratorium, buitendienst en trombosedienst.

Wat breng je mee?

Je bent een gediplomeerd mlo/hlo analist en je beschikt over een goede theoretische en praktische kennis van analyses binnen het routine analyse pakket. Zorgvuldig en discreet omgaan met patiënten-materialen is voor jou vanzelfsprekend. Je bent accuraat, kunt planmatig werken en hebt een goed organisatorisch vermogen.Je werkt graag in teamverband, je hebt een klantvriendelijke houding en je vindt het leuk om je zelf te blijven ontwikkelen.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen. Een goede werk-privé balans vinden wij daarbij belangrijk.

  • In eerste instantie ontvang je een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden.
  • Salariëring is conform cao Ziekenhuizen in FWG 45 (maximum € 3.322,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, exclusief toeslagen).
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast biedt VieCuri een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op verzekeringen en sportarrangementen.

Praktische informatie

Locatie: VenloInlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door teamleiders Stefan Jansen of Sophie Kochanowski bereikbaar op telefoonnummer +31 77 320 5214. Wil jij graag ons team komen versterken met jouw kennis en kunde? Reageer dan vóór 1 mei 2021 va onderstaande button "Solliciteren".

  • Solliciteren