Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Analist Medische Microbiologie

Werkgever:Viecuri
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Dit wordt je nieuwe baan

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de microbiologische diagnostiek. Je verzamelt en beoordeelt de afgenomen patiëntenmaterialen en controleert en corrigeert de gegevens in ons laboratorium informatiesysteem. Je voert de aangevraagde analyses volgens voorschrift uit binnen de vastgestelde tijden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde analysers. Verwerking van de uitslagen (digitaal en telefonisch), onderhoud van apparatuur en werkplek, op peil houden van voorraden, beantwoorden van vragen met betrekking tot de voortgang van de analyse en overige ondersteunende taken voor de afdeling Medische Microbiologie behoren vanzelfsprekend tot jouw takenpakket.

De werkzaamheden worden volgens rooster uitgevoerd. Diensten buiten de reguliere openingstijden ( avond- en weekenddiensten, feestdagen en consignatiediensten) behoren bij deze functie.

De afdeling en je collega's

De afdeling Medische Microbiologie is een goed uitgerust laboratorium. Op de afdeling wordt patiëntenmateriaal onderzocht op de verwekkers van infectieziekten, zoals o.a. bacteriën, virussen, schimmels, gisten en parasieten. Tevens wordt veel onderzoek gedaan naar de aanwezigheid van antistoffen tegen deze verwekkers. Het team bestaat uit circa 50 medewerkers.

Dit ben jij

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een relevante laboratorium opleiding op minimaal MBO niveau afgerond, met kennis en ervaring op het gebied van bacteriologie en/of serologie;
  • Ervaring op een microbiologisch ziekenhuislaboratorium is een pré;
  • Verder heb je ervaring met verwerken van gegevens in software applicaties en je gaat zorgvuldig, nauwkeurig en planmatig te werk;
  • Tot slot lever je een positieve bijdrage aan het team, waarbij collegialiteit vanzelfsprekend is. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken, waarbij je voldoende initiatief toont.

Dit bieden wij

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Wat kun je verder van ons verwachten?

  • Je ontvangt een contract voor 36 uur per week;
  • In eerste instantie krijg je een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met goede vooruitzichten op verlenging of een vast dienstverband;
  • Het salaris is, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 45;
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Belangrijk om te weten

Locatie: Venlo

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de teamleiders Lisa Ritter +31 6 33014958 of Wendy van Meel +31 6 12745185 Heb je interesse in deze functie? Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief vóór 18 februari 2023 via onderstaande button "Solliciteren".