Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Dialyseverpleegkundige in opleiding (28-36 uur)

Werkgever:Viecuri
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Dit wordt je nieuwe baan

Als dialyseverpleegkundige begeleid je patiënten bij het uitvoeren van een adequate nierfunctievervangende behandeling. Hierbij maak je gebruik van verschillende dialysetechnieken, waaronder hemodialyse of peritoneale dialyse. Als zorgcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg rond de aan jou toegewezen patiënten. En dat is leuk, want jullie bouwen samen al snel een hechte band op!

De opnames van dialysepatiënten in het ziekenhuis worden steeds korter en complexer van aard. De zorg en behandeling van de dialysepatiënt vindt meer en meer in de thuissituatie plaats, waarbij de patiënt en zijn naasten door jou worden getraind en gecoacht om zelfstandig de behandeling te kunnen uitvoeren. E- health zal hierin een steeds ook steeds belangrijker worden.Vooral ook de technologische ontwikkelingen zoals gebruik van echoapparatuur en hebben grote gevolgen voor de complexiteit en de kwaliteit van de behandeling. En dit spreekt jou juist aan!Om in deze dynamische functie te kunnen functioneren als een deskundige en betrokken zorgverlener en samenwerkingspartner beschik jij over krachtige competenties. Hoogwaardige, specialistische kennis en kunde op het vakgebied dialyse en nefrologie moeten gecombineerd worden met uitstekende communicatieve vaardigheden en met een technische blik.Tenslotte krijg je maximaal ruimte om jezelf verder te ontplooien, dit in belang van onze afdeling en je eigen functioneren. Scholing/bijscholing en werkgroepjes zijn belangrijke elementen voor het in stand houden van onze benodigde kennis, hiervoor bieden wij ruime gelegenheid, zowel locaal als nationaal.De vervolgopleiding start in het najaar 2021. Tijdens de opleiding werk je in het ziekenhuis op zowel locatie Venlo als Venray en na het behalen van je diploma ga je ook aan de slag in de thuissetting van de patiënt.

Welkom in het team

Op de dialyseafdeling staat de patiënt centraal, daarnaast willen we een goede werkplek voor onszelf en een goede zorgaanbieder zijn. Binnen een ruim adherentiegebied is de dialyseafdeling van VieCuri, met afdelingen op verschillende locaties, verantwoordelijk voor de uitvoering van adequate dialyse.

Wij bieden alle vormen van nierfunctievervangende behandeling behalve niertransplantatie. Wel wordt er zorg gedragen voor de voorbereidingen van een eventuele niertransplantatie. De mix van centrumdialyse, peritoneaaldialyse en thuishemodialyse (Vitaal Thuisdialyse) is bijzonder in Nederland.We staan dan ook hoog aangeschreven binnen de nierfunctievervangende therapie in Nederland.

Vanaf eind 2021 verhuisd de zorg op locatie Venlo naar een prachtig nieuw Dialysecentrum in VieCuri.

Wat breng je mee?

Je beschikt over het diploma verpleegkundige op mbo of hbo niveau en je bent BIG geregistreerd. Daarbij heb je minimaal 1 jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige in een ziekenhuis opgedaan. Je vindt het leuk om op verschillende locaties van VieCuri en Vitaal Thuisdialyse te werken en hebt ook affiniteit met het werken in de thuissituatie. In jouw patiëntgerichte houding, maak je makkelijk contact en onderhoud je zonder moeite gesprekken. Jouw krachtige competenties zijn:

  • inlevingsvermogen;
  • geduld;
  • zelfstandigheid;
  • flexibiliteit;
  • snel kunnen schakelen;
  • technische kennis.

Je bent in het bezit van een auto en rijbewijs B. Flexibel werken, dag-, middag- en avonddiensten, zowel doordeweeks als in het weekend van 7.30 tot 20.00 uur is voor jou geen probleem.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.

  • Je ontvangt in eerste instantie een contract voor de duur van de opleiding, deze bedraagt ongeveer 15-18 maanden.
  • Voor de salariëring gelden de voorwaarden conform 'beloningsbeleid opleidingen in de zorg' binnen VieCuri met maximale inschaling conform FWG 45. Na diplomering conform FWG 50.
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie Venlo, Venray en Vitaal Thuisdialyse

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door onze teamleiders Marjo van den Essen of Sandra Klein +31 77 320 5915.

Wil jij je verder ontwikkelen en heb je interesse in deze interessante opleidingsplek? Reageer dan via onderstaande button ‘solliciteren’.

  • Solliciteren