Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Doktersassistent(e) polikliniek Cardiologie (28 uur)

Werkgever:Viecuri
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Dit wordt je nieuwe baan

‘Ik heb echt het idee dat mijn kennis en ervaring er toe doen. Ik heb een grote verantwoordelijkheid en heb de kans om mijn kennis en kunde in te zetten. De hectiek, de afwisselende werkzaamheden opgedeeld in dagdelen én de verantwoordelijkheid die je als doktersassistente op de poli Cardiologie hebt zijn de zaken waardoor mijn werk interessant is en blijft.'

Doordat je geen dagdeel hetzelfde werk doet is jouw baan als doktersassistent(e) erg afwisselend. De ene dag werk je in de ochtend aan de balie en ben je hét visitekaartje voor onze cardiologische patiënten, je verwelkomt patiënten en maakt eventuele vervolgafspraken. ’s Middags kan het zomaar zijn je ECG’s uit gaat voeren. Je meet daarnaast de bloeddruk van de patiënt en noteert lengte en gewicht. Jij kunt een juiste inschatting maken van het ECG en weet ook daarnaar te handelen.

Daarnaast heb je een dagdeel telefoondienst waarbij je de triage voor je rekening neemt, afspraken maakt en correspondentie afhandelt. Jij weet goed de rust te bewaren in de hectiek en geeft zelf advies bij protocollaire vragen (denk aan advies bij bijwerkingen en het tijdelijk onderbreken van bloedverdunners). Ook word je ingezet op de backoffice waar je lab uitslagen controleert, patiënten terug belt en recepten van medicatie verstuurt.

Kortom, een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en waar je het beste uit jezelf kunt halen

De afdeling en je collega's

Op de poli Cardiologie is een groot team werkzaam, waarbij spreekuurassistenten, doktersassistenten, verpleegkundig specialisten, specialistisch verpleegkundigen, physician assistants en trialmedewerkers nauw samenwerken met de cardiologen en andere teams die betrokken zijn bij onze cardiologische zorg.

Het team van spreekuur- en doktersassistenten bestaat uit 17 personen. Wij zijn een team met pit en voorzien elkaar graag van feedback om de beste kwaliteit uit onze dienstverlening te halen. Binnen ons team is er volop ruimte voor humor en de inbreng van eigen ideeën, dit wordt dan ook gewaardeerd en volop gestimuleerd. Wij vinden respect, vertrouwen en veiligheid belangrijke kernwaarden.

Dit ben jij

Jij hebt een opleiding tot doktersassistent of verpleegkundige afgerond op mbo 4 niveau. Patiëntenbelang staat bij ons voorop en jij weet op een prettige manier contact te maken met de patiënt. Jij staat stevig in je schoenen en durft voor je mening uit te komen. Jij neemt je verantwoordelijkheid en durft beslissingen te nemen aan de hand van de geldende protocollen. Ook in hectische situaties houd jij je hoofd koel.

Snel kunnen schakelen, leergierig zijn en nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaan zijn eigenschappen die jij belangrijk vindt en bezit. Samen met je collega’s lever je een positieve bijdrage aan het team!

Dit bieden wij

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.

  • In eerste instantie ontvang je een dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijds goedbevinden.
  • Het salaris is ingeschaald conform cao Ziekenhuizen in FWG 35 tussen € 2.028,- en € 2.972,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week).
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je ontvangt een GoodHabitz account, voor het verder ontwikkelen van zowel jouw persoonlijke als zakelijke skills!

Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Belangrijk om te weten

Locatie: Venlo en Venray

Wil jij meer informatie over de functie-inhoud, stel je vraag aan Marloes van Nies, teamleider poli Cardiologie +31 6 43767213

Ben jij de doktersassistent(e) met affiniteit voor de cardiologische patiënt? Dan komen we graag met je in contact, reageer vóór 12 december 2022 via onderstaande button.