Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Doktersassistent polikliniek KNO

Werkgever:Viecuri
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Dit wordt je nieuwe baan

Als doktersassistent KNO ken je een gevarieerd en uitdagend takenpakket. Je verricht administratieve taken ter voorbereiding, ondersteuning en afhandeling van de spreekuren, inclusief patiëntenplanning, telefoonafhandeling en correspondentie. Daarnaast bereid je OK-sessies voor en geef je voorlichting aan de patiënt.

Je uitdaging haal je onder andere uit het assisteren van de arts, het leveren van nazorg en ook uit het zelfstandig uitvoeren van diagnostisch onderzoek op het gebied allergie, immunotherapie en duizeligheid. Als laatste draag je zorg voor hygiënisch onderhoud van het instrumentarium en het interieur van de behandelkamers.

Welkom in het team

Zoals de naam al aangeeft houdt het specialisme Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO) zich bezig met het vaststellen en behandelen van aandoeningen aan keel, neus en oren. Minder bekend is, dat de KNO-arts ook andere aandoeningen in het hoofd- en halsgebied behandelt. Denk hierbij aan problemen van speekselklieren of aan goed- of kwaadaardige gezwellen in het hoofd- of halsgebied. Ook doet de KNO-arts esthetische behandelingen. Denk dan aan neuscorrecties of flapoorcorrecties.

Wij werken met 10 collega-doktersassistenten nauw samen met 5 KNO- artsen en 1 arts-assistent, verdeeld over de locaties Venlo en Venray. Daarnaast zijn er op de afdeling audiologen van het audiologisch centrum werkzaam.

Wat breng je mee?

Naast relevante en recente werkervaring is een afgeronde opleiding tot doktersassistent (mbo 4) een harde vereiste en ervaring met ChipSoft (HiX) een pré. Verder vul je ons team aan als je beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Je bent in staat om vanuit de patiënt te denken en oog hebben voor diens belangen en beleving;
  • Je bent in staat om initiatief te tonen en ondernemend mee te denken in het team;
  • Je bent flexibel en niet bang om eens wat extra’s te doen;
  • Je hebt een professionele uitstraling en weet hoe je net dat beetje meer kunt toevoegen waardoor patiënten het, ondanks de omstandigheden, prettig vinden om bij ons te komen;
  • Je hebt oog voor kwalitatieve aspecten en werkt accuraat;
  • Je vindt het leuk om samen met je team de beste zorg te leveren voor onze patiënten.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Binnen VieCuri:

  • ontvang je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden;
  • geschiedt salariëring, afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 35 tot een maximum van € 2.798,-bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week);
  • ontvang je 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • kun je gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • bieden we je onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie: Venlo

Voor meer algemene informatie over de functie nodigen we je uit contact op te nemen met Rene Ides, VE manager KNO, op telefoonnummer +31 6 57038335.

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan vóór 20 augustus aanstaande via de button 'solliciteren'.

  • Solliciteren