Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Doktersassistente Polikliniek Dermatologie

Werkgever:Viecuri
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Dit wordt je nieuwe baan

Gedreven, hands-on mentaliteit en ambitieus, deze woorden kenmerken jou! Op de polikliniek Dermatologie werken we hard en zijn wij op zoek naar een doktersassistent(e) die graag de handen uit de mouwen steekt. Dagelijks heb je contact met 40 tot 60 patiënten waarbij het werk ontzettend afwisselend is; je assisteert de specialist tijdens de spreekuren of op de zelfstandige behandelkamer én je behandelt geheel zelfstandig patiënten met wonden, neemt biopten af en legt compressieve zwachtels aan. Tijdens de spreekuren zie je patiënten aan de balie of heb je telefonisch contact om voorlichting te geven, afspraken te maken en informatie te verstrekken over ingrepen en operaties. Een dynamische baan waarbij zelfstandige handelingen en verrichtingen sterk aanwezig zijn in combinatie met administratieve taken.

De afdeling en je collega's

Het team poli Dermatologie bestaat uit 8 doktersassistenten, 8 spreekuurassistenten, 5 verpleegkundig consulenten, een verpleegkundig specialist, een huidtherapeute, een A(N)IOS en 7 dermatologen. Samen met de verpleegkundig consulenten, doktersassistenten en de spreekuurassistenten ondersteun je de vakgroep in hun dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn een collegiaal team dat sterk in ontwikkeling is! De variëteit aan taken van de doktersassistenten groeit, de inhoud van de werkzaamheden wordt breder en gevarieerder. Er wordt een opleiding specifiek voor doktersassistenten dermatologie ontwikkeld, die jouw kennis over dermatologie zal verbreden en verdiepen.

Dit ben jij

Dit is dé functie waarvoor jij je diploma Doktersassistent (mbo 4) hebt behaald en jij je bevoegd- en bekwaamheden op orde hebt om zelfstandig te handelen of te assisteren tijdens ingrepen. Zwachtelen is zo’n typische handeling die fysiek zwaar is, maar hiervoor deins jij niet terug. Verder herken jij je in de volgende punten:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als doktersassistent(e), bij voorkeur in een vergelijkbare setting.
  • Patiëntvriendelijkheid staat bij ons voorop, met jouw goede communicatieve en sociale vaardigheden weet je onze patiënten te informeren en op hun gemak te stellen.
  • Je bent collegiaal en kunt goed individueel als in teamverband werken.
  • Onze poli wordt drukbezocht en tijdens hectische momenten weet jij je hoofd koel te houden en prioriteiten te stellen.

Dit bieden wij

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.

  • In eerste instantie ontvang je een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden.
  • Salariëring geschiedt conform cao Ziekenhuizen in FWG 40 tot een maximum van € 3.160,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week), afhankelijk van leeftijd en ervaring.
  • Ontvang je 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Kun je gebruik maken van een groot aanbod GoodHabitz e-learning modulen, die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Belangrijk om te weten

Locatie Venlo en Venray

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan vooral contact op met Inke Gruyter, manager afdeling Dermatologie via telefoon 06 – 20918245.

Is deze functie jou op je lijf geschreven? Reageer vóór 1 februari 2023 via onderstaande button “solliciteren”. Wij kijken uit naar jouw motivatiebrief en cv.