Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Operatieassistent

Werkgever:Viecuri
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Dit wordt je nieuwe baan

Het topklinisch ziekenhuis VieCuri streeft continu naar kwaliteit, innovatie en de beste zorg voor al onze patiënten. Als operatieassistent ga jij hier – samen met je collega’s natuurlijk – een mooie bijdrage aan leveren! Je vervult een onmisbare positie binnen ons operatieteam, waar aan samenwerking en een prettige werksfeer een grote waarde wordt gehecht.

Jij gaat je bezig houden met onder andere het bedrijfsklaar maken van de operatiekamer en het bijstaan van medisch specialist door te instrumenteren, assisteren en het verrichten van omloopwerkzaamheden. Je bewaakt de voortgang van het operatieprogramma van de betreffende OK en van de steriliteit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goede rapportage en verslaglegging met betrekking tot patiëntengegevens en verbruikte materialen en middelen, dit allen volledig gedigitaliseerd.

Naast de reguliere werkzaamheden als operatieassistent ben je mede verantwoordelijk voor het begeleiden en inwerken van leerling-operatieassistenten en nieuwe medewerkers. Het delen van jouw kennis en visie ten behoeve van kwaliteitsverbetering wordt daarbij zeer gewaardeerd.

Welkom in het team

Onze afdeling is continu in beweging. Met de geplande realisatie van een nieuw en ultramodern OK-complex kan in de toekomst meer en nog betere zorg worden verleend. Momenteel is ons moderne OK-centrum gevestigd in zowel Venlo als Venray, waar zich respectievelijk zeven en twee operatiekamers bevinden. Met uitzondering van cardio chirurgie en grote neuro chirurgie zijn hier alle specialismen vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er zelfstandige behandelkamers op poliklinieken, een verkoeverkamer, een sterilisatieafdeling, een pijnpoli en een preoperatief bureau aanwezig.

Je komt terecht in een hecht team van ongeveer 50 operatieassistenten en in totaal 200 medewerkers met uiteenlopende achtergronden op het OK complex. Naast professionaliteit en gastvrijheid staan werkplezier en een prettige sfeer hoog in het vaandel: je nieuwe collega’s zorgen ervoor dat je je snel thuis zult voelen binnen onze laagdrempelige organisatie met korte lijntjes.Kernbegrippen in onze organisatie zijn: topklinische zorg, onderwijs en opleiding, transparantie, klinisch onderzoek en samenwerking, zowel binnen VieCuri als in een grote regio.

Wat breng je mee?

Allereerst ben je in het bezit van een diploma Operatieassistent. Je bent proactief ingesteld en denkt graag mee over verbetering en ontwikkeling met als doel kwaliteitsverbetering. Omdat in het OK-centrum ingrepen altijd anders kunnen lopen dan verwacht, is het noodzakelijk dat je snel kunt schakelen en flexibel, stressbestendig en resultaatgericht bent. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, ook in de omgang met een heel diverse patiëntengroep.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.

  • Salariëring geschiedt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 55 tot een maximum van € 4.227,= bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week).
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie Venlo

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid van Abel of Marcel Stappen, beiden teamleider chirurgie en bereikbaar via telefoonnummer +31 77 320 5980.Ben jij onze nieuwe Operatieassistent? Reageer dan vóór 17 mei 2021 via onderstaande button 'solliciteren' en laat je motivatiebrief en cv achter.

  • Solliciteren