Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Tandartsassistent

Werkgever:Viecuri
Plaats:Venlo

Dit wordt je nieuwe baan

Als tandartsassistent heb je een afwisselende en dynamische functie. Je verricht o.a. voorbereidende taken ten behoeve van de patiëntbehandeling, je assisteert bij patiëntbehandeling en verricht nazorg ten behoeve van het welzijn van de patiënt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van röntgen en ben je mede verantwoordelijk voor het beheer en hygiënisch onderhoud van het instrumentarium en het interieur van de behandelkamers. Tot slot verricht je administratieve taken ter voorbereiding, ondersteuning en afhandeling van de spreekuren, inclusief patiëntenplanning, telefoonafhandeling, correspondentie en post verwerking.

Welkom in het team

De medewerkers van de afdeling MKA vormen een dynamisch en innovatief team bestaande uit een tweetal specialisten en een twaalftal assistenten.

De polikliniek MKA richt zich onder andere op dento-alveolaire chirurgie, craniomandibulaire dysfunctie, implantologie en reconstructieve chirurgie. Jaarlijks bezoeken meer dan vijfduizend patiënten de afdeling. De polikliniek hecht veel waarde aan het samen met verwijzers vormen van kwalitatief goede zorg, afgestemd op iedere bezoeker

Wat breng je mee?

Jij bent een enthousiaste en deskundige tandartsassistent(e) in het bezit van een diploma tandartsassistent op mbo niveau. Je hebt uitgebreide kennis betreffende het vakgebied mond, kaak- en aangezichtsziekten en inzicht in de uitgevoerde behandelingen en kunt daarbij handelend optreden in afwijkende situaties. Je houdt je vakkennis graag op peil door het volgen van ontwikkelingen en bij- en nascholing. Daarnaast heb je kennis en ervaring op het gebied van stralingshygiëne (niveau 5b) en lokale anesthesie.

Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit volgens de richtlijnen, procedures en protocollen, binnen de door de medisch specialist en ziekenhuis gestelde kaders.

Dagelijkse problemen los je zelfstandig op, waarbij je zelf de prioriteiten bepaald. Uiteraard kun je altijd terugvallen op de teamleider of de specialist.

Verder beschik je over:

  • flexibiliteit
  • tact
  • empathie
  • overredingskracht
  • geduld met een dienstverlenende instelling
  • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
  • Je bent in staat de patiënt gerust te stellen en te overtuigen in geval van een mogelijk pijnlijke of bezwaarlijk onderzoek en/of behandeling.

Tot slot werk je in teams met steeds wisselende samenstellingen, hierbij is het noodzakelijk dat je goed met feedback om kunt gaan en goed kunt luisteren om daarbij samen met je collega's te streven naar een optimale klantgerichtheid.

We hebben je veel te bieden

Salariëring geschiedt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 40 tot een maximum van € 2.937,- bruto per maand op basis van 36 uur. Daarnaast bieden wij 8,33% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en is er binnen VieCuri een uitgebreid pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden genaamd FlexieCuri ontwikkeld. Verder is er opleidingsbudget beschikbaar. Andere secundaire arbeidsvoorwaarden van VieCuri zijn onder meer sportarrangementen en verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie Venlo

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Willeke Caasenbrood, Teamleider poli MKA, op telefoonnummer +31 77 320 5744

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan vóór 16 juli via onderstaande button 'solliciteren'.

  • Solliciteren