Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundige afdeling Chirurgie

Werkgever:Viecuri
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Dit wordt je nieuwe baan

Als verpleegkundige op de afdeling Chirurgie werk je in een dynamisch omgeving waar je te maken krijgt met zowel hoog als laag complexe zorg, dit maakt het werken op deze afdeling zo afwisselend.

Je bent samen met artsen, assistenten en je collega verpleegkundigen verantwoordelijk voor het leveren van de beste zorg aan de patiënt. Je coördineert de zorg, maar je levert ook een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling. Als verpleegkundige ben je continu bezig met het verbeteren van kwaliteit van de zorg. Wij bieden je een werkomgeving waarin je ook daadwerkelijk betrokken bent bij het verbeterproces én een waardevolle bijdrage kunt leveren.

Door de diversiteit aan patiëntcategorieën en het juiste leerklimaat is de afdeling Chirurgie een verrijking voor je ontwikkeling.

Welkom in het team

Je komt terecht in een enthousiast en hecht team. Op de werkvloer weten wij van aanpakken en staan wij voor het leveren van excellente zorg, uiteraard gaat dit hand in hand met een gezonde dosis humor. Maar ook buiten werktijd gaan wij graag samen een hapje eten of een andere activiteit doen om onze goede band te verstevigen en te behouden.

De afdeling

De verpleegafdeling Chirurgie, is onderverdeeld in de units oncologische buikchirurgie en vaatchirurgie. Er is een nauwe samenwerking met afdeling urologie, onze buddy afdeling.

De afdeling biedt een breed en gevarieerd pakket aan zorg, o.a. chronische en oncologische zorg. Uitgangspunt is dat de zorg, patiënt- en proces georiënteerd is. Dit vraagt om samenwerking tussen de disciplines die bij de zorgvraag zijn betrokken. Hierbij staat de patiënt natuurlijk altijd centraal.

Wat breng je mee?

Je bent een topper in het verpleegkundig vakgebied. Je hebt het diploma Verpleegkunde op mbo of hbo niveau behaald en bent BIG geregistreerd. Daarnaast ben je geïnteresseerd in de oncologische zorg en bieden wij je graag de mogelijkheid om de opleiding oncologie verpleegkundige te volgen.

Je beschikt over een gezonde dosis humor, bent flexibel en stressbestendig. Je werkt zelfstandig maar ook in teamverband en hebt een open mind voor verandering en levert hier een actieve bijdrage aan. Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is noodzakelijk bij het onderhouden van (patiënten)contacten op verschillende niveaus.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.

  • Je ontvangt een dienstverband voor onbepaalde tijd, arbeidsuren in overleg.
  • Salariëring geschiedt volgens cao-Ziekenhuizen, conform FWG 45 (max. € 3.225,- bij een 36-urige werkweek).
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie Venlo

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met de teamleider Truus Simons, zij is bereikbaar op telefoonnummer +31 77 320 5904.

Ben jij dé kandidaat die wij zoeken voor deze functie? Solliciteer dan vóór 17 juli a.s. via de button solliciteren!

  • Solliciteren