Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundige behandelkamer poli Urologie

Werkgever:Viecuri
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Dit wordt je nieuwe baan

Als verpleegkundige op de zelfstandige behandelkamer van de polikliniek Urologie werk je in een dynamische omgeving waar je te maken krijgt met zowel hoog als laag complexe zorg. Dit maakt je werk lekker afwisselend en van verveling zal geen sprake zijn!

Als verpleegkundige op de zelfstandige behandelkamer van onze polikliniek ben je intensief betrokken bij de zorgverlening aan patiënten die voor onderzoek en/of behandeling op de polikliniek komen. Je treft voorbereidingen voor het uitvoeren van onderzoeken en/of behandelingen en/of ingrepen. Denk hierbij aan het klaarzetten van de (steriele) behandeltafel en het instrumentarium of het gereed maken van apparatuur. Tijdens de onderzoeken, behandelingen en bij ingrepen van meer risicovolle aard verleen je medische assistentie aan de urologen en physician assistent. Daarnaast zorg je voor de afhandeling.

Je hebt een belangrijke rol bij de begeleiding van de patiënt gedurende het onderzoek/de behandeling. Je informeert de patiënt, stelt hem/haar gerust en ondersteunt waar nodig. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het verbeteren van kwaliteit van de zorg. Wij bieden je een werkomgeving waarin je ook daadwerkelijk betrokken bent bij het verbeterproces én een waardevolle bijdrage kunt leveren.

De afdeling en je collega's

Urologie is het medisch specialisme dat zich bezighoudt met afwijkingen, aandoeningen en ziektes aan de blaas, de urinewegen of de nieren. Ons team bestaat uit spreekuurassistenten, doktersassistenten, (gespecialiseerd) verpleegkundigen, physician assistents en urologen. Zij werken verdeeld over de locaties Venlo, Venray en Panningen. Je komt deel uitmaken van een hardwerkend, maar erg gezellig team, waar veel wordt gelachen en we voor elkaar instaan. De polikliniek Urologie is een drukke en levendige omgeving. Hier word jij enthousiast van!

Je werkt volgens een flexibel rooster op maandag tot en met vrijdag van 8.15-16.45 uur, dit rooster is 2 maanden vooraf bekend. Werkdagen kunnen wekelijks wisselen, het aanvragen van een vaste vrije dag per week is mogelijk. Je werkt vooral in Venlo, maar bent ook af en toe bij je collega’s in Venray. Je leert dus in no time heel veel mensen kennen.

Dit ben jij

Je bent een beginnende of ervaren professional met een afgeronde MBO Verpleegkunde opleiding, waarbij ervaring in het ziekenhuis een pré is. Je bent enthousiast, leergierig en hebt affiniteit met het specialisme Urologie.

Verder:

  • Heb je uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Werk je nauwkeurig en zorgvuldig;
  • Ben je stressbestendig en flexibel;
  • Kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken;
  • Beschik je over een gezonde dosis humor;
  • Ben je eerlijk en integer;
  • Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, we zijn klaar met werken als onze laatste patiënt van die dag goed verzorgd naar huis is.

Tot slot werk je in teams met steeds wisselende samenstellingen, op zowel locatie Venlo als Venray, dit vraagt dat je goed kunt luisteren en met feedback om kunt gaan om samen met je collega's te komen tot een optimale zorg.

Dit bieden wij

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.

  • Je ontvangt een contract voor onbepaalde tijd, met inachtneming van de reguliere proeftijd;
  • Salariëring geschiedt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens FWG 45 tot een maximum van € 3.468,- bruto per maand (op basis van 36 uur per week excl. eventuele ORT);
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learning modulen die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • VieCuri biedt jou als verpleegkundige vele specialisatie of opleidingsmogelijkheden, afgestemd op jouw individuele leerbehoefte.

Daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Belangrijk om te weten

Locatie: Venlo én Venray

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Heidy de Groot, teamleider urologie via hdgroot@viecuri.nlZij vertelt je graag meer over de functie.

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan vóór 2 februari 2023 via onderstaande button 'solliciteren'. De sollicitatie gesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 8 februari en donderdagmiddag 9 februari 2023.