Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundige Orthopedie

Werkgever:Viecuri
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Dit wordt je nieuwe baan

Door doorstroom van collega's naar interne vervolgopleidingen zijn wij op zoek naar jou! Als verpleegkundige in de kliniek Orthopedie/Traumatologie ben je samen met artsen, assistenten, fysiotherapeuten, voedingsassistenten en je collega-verpleegkundigen verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg aan de patiënt. Je coördineert de zorg en je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling. We bieden een werkomgeving waarin altijd gekeken wordt naar hoe de zorg beter kan en op welke manier we het voor onszelf leuker kunnen maken. Daarnaast begeleid je nieuwe collega’s, leerlingen en stagiairs.

Welkom in het team

Onze dynamische afdeling bestaat uit een team van ongeveer 30 enthousiaste verpleegkundigen. Met allen dezelfde visie: vanuit kennis en kunde werken wij samen om in een vriendelijke omgeving goede zorg te verlenen aan onze 24 patiënten.

Wat breng je mee?

Je hebt het diploma Verpleegkunde op mbo of hbo niveau behaald, bent BIG geregistreerd en hebt bij voorkeur werk-/stage-ervaring binnen een ziekenhuis opgedaan. Je bent een teamplayer, beschikt over een gezonde dosis humor en je bent in staat moeilijke situaties op te vangen. Je kunt goed luisteren en communiceert gemakkelijk met zowel patiënten en familie als met artsen.

Rond je binnenkort je mbo-4 of hbo-v opleiding af en heb je in het 3e-/4e leerjaar in een ziekenhuis stage gelopen? Dan nodigen wij je ook uit om te solliciteren.

We hebben je veel te bieden

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.

  • Je ontvangt een dienstverband voor onbepaalde tijd, arbeidsuren in overleg.
  • Salariëring geschiedt volgens cao-Ziekenhuizen, conform FWG 45 (max. € 3.225,- bij een 36-urige werkweek).
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie Venlo

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door teamleider Tineke Kuijvenhoven, zij is bereikbaar via telefoonnummer +31 77 320 6374.

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Reageer dan vóór 16 juli via onderstaande button 'solliciteren'.

  • Solliciteren