Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundige Short Stay

Werkgever:Viecuri
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Dit wordt je nieuwe baan

Als verpleegkundige Short Stay werk je in een multidisciplinaire setting, waarin je samen met artsen, assistenten en je collega verpleegkundigen verantwoordelijk bent voor het leveren van goede zorg aan de patiënt. Op onze afdeling worden patiënten opgenomen van diverse specialismen, maar hoofdzakelijk operatiepatiënten. De verblijfsduur van een patiënt varieert van dag opname tot een aantal dagen. Een uitdagende functie met een hoge turnover aan patiënten waarin je alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden uitvoert en je de zorg coördineert. Daarnaast ben je in staat praktische problemen te signaleren en deze methodisch op te lossen.

De afdeling en je collega's

Afdeling Short Stay is gevestigd op twee locaties; Venlo en Venray. Team Venlo bestaat uit 15 verpleegkundigen en team Venray bestaat uit 12 verpleegkundigen. Beiden teams worden ondersteund door een voedingsassistenten en een secretaresses. In gezamenlijkheid zorgt afdeling Short Stay ervoor dat dat het verblijf van de patiënt zo prettig mogelijk gemaakt wordt. Op afdeling Short Stay wordt gewerkt van maandag t/m vrijdag in alle voorkomende diensten.

Dit ben jij

Als zorgprofessional beschik jij over een afgeronde mbo- of hbo-opleiding tot verpleegkundige, waarbij ervaring in een ziekenhuis een pré is.

Daarnaast ben je:

  • Sociaal, vriendelijk en een echte teamplayer;
  • Loyaal en betrokken.
  • Sta je open voor verandering;
  • Flexibel en stressbestendig;
  • Beschik je over een gezonde dosis humor;
  • Ben je in staat verpleegkundig leiderschap te tonen. Je hebt zowel binnen als buiten de afdeling een actieve afdeling overstijgende rol;
  • Ben je in staat continue te verbeteren vanuit de kwaliteit van de afdeling vanuit je eigen rol;
  • Ben je in staat om studenten te inspireren en te motiveren om zich continue te ontwikkelen.

Bezit jij deze vaardigheden, dan zoeken wij jou!

Dit bieden wij

VieCuri Medisch Centrum wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers.

  • Je ontvangt een overeenkomst voor onbepaalde tijd, met inachtneming van de reguliere proeftijd;
  • Salariëring geschiedt afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding, volgens FWG 45 of FWG 50;
  • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Je kunt gebruik maken van een groot aanbod van e-learnings die je helpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

En daarnaast biedt VieCuri onder de naam FlexieCuri nog een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan, zoals korting op sportarrangementen en/of verzekeringen.

Wil je graag meer dan 24 uur per week werken? Ook dit is bespreekbaar.

Belangrijk om te weten

Locatie: De standplaats (Venlo of Venray) wordt in onderling overleg besproken. Ondanks de standplaats kunnen verpleegkundigen van Short Stay zowel in Venlo als Venray worden ingezet.

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door teamleider Luuk Gruiters, hij is bereikbaar via telefoonnummer +31 77 320 5946of op sein 794-345.

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Reageer dan vóór 6 februari 2023 via onderstaande button 'solliciteren'.