Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Catering medewerkers

Werkgever:Vista College
Plaats:Limburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Catering medewerkers

Horeca helden, catering kanjers en gastgerichte toppers opgelet!

Heb jij passie voor Horeca, maar werk je liever niet fulltime en in de weekenden? Dan serveert LTOC b.v. jou een veelzijdige, tijdelijke baan als catering medewerker voor 20 uur per week. LTOC b.v. verzorgt de catering voor de studenten en medewerkers van het VISTA college op de locaties in de regio Sittard-Geleen en Maastricht.

VISTA college is sinds 1 augustus 2019 het ROC van Zuid-Limburg, ontstaan uit een fusie tussen Arcus college en ROC Leeuwenborgh. Eén regionaal opleidingscentrum met diverse locaties in onder meer Maastricht, Heerlen en Sittard.

Om ons huidige team te versterken, zoeken wij per direct 4 enthousiaste en gedreven collega’s met passie voor eten en drinken voor de vestigingen Sittard en Maastricht. De gunstige werktijden zijn tussen 08.00 en 16:00 uur en incidenteel een avond of een keer in het weekend. Ben jij flexibel en staat gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel? Dan zoeken wij jou!

In de kantines bij VISTA college heb je aan afwisseling geen gebrek! Zowel een flinke portie zelfstandigheid als goed teamwork zijn onmisbaar voor deze functie. Samen met jouw directe collega’s bezorg je de vaste gasten dagelijks een plezierige foodbeleving! Met ingang van het schooljaar 2021-2022 stapt VISTA college helemaal over op het concept van de ‘gezonde kantine’, wat we serveren moet dus niet alleen maar lekker zijn maar ook nog gezond!

Jij toont je passie voor eten en drinken tijdens het bereiden en uitgeven van verrassende en smakelijke lunchgerechten. Als een goede gastheer/-vrouw help je de gasten aan de counter of verricht je bijvoorbeeld kassawerkzaamheden. We verzorgen ook koffierondes en lunches maar je draait je hand ook niet om voor een flinke spoelklus en zorg je ervoor dat onze counter er spik en span uitziet. Daarnaast werk je incidenteel ’s avonds of in het weekend tijdens een evenement zoals voorlichtingsavonden en open dagen. Kortom: een afwisselende, veelzijdige functie in een gezellig team!

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?

  • Je hebt passie voor eten en drinken;
  • Je hebt ervaring in de horeca en/of catering;
  • Je bent een harde werker en wilt graag leren;
  • Jij bent gastvrij en kunt perfect inspelen op de wensen van de gast;
  • Je kunt goed zelfstandig aan de slag, maar werkt ook graag samen;
  • Je hebt een vrolijke, enthousiaste persoonlijkheid en bent representatief;
  • Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Wat serveert VISTA College:

  • Een tijdelijke functie als Catering medewerker voor 20 uur per week (per direct of zo spoedig mogelijk);
  • Werkdagen van maandag tot en met vrijdag;
  • Gunstige werktijden tussen 08.00 en 16.00 uur; incidenteel op een avond/in het weekend;
  • Een gedreven cateringteam op levendige, sfeervolle locaties;
  • Contract voor bepaalde tijd;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de contractcatering CAO;
  • Mogelijkheden voor opleiding en training.

Hongerig geworden naar deze baan?

Kun jij ons overtuigen met jouw passie, maar bovenal met jouw persoonlijkheid en drive? Reageer dan uiterlijk 27 september via onderstaande button.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Eveline Heussen, tel. 06 – 28528150 (locatie Sittard) of Miranda Stevens, tel +31 6 46080560locatie Maastricht).

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 40.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.