Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Wijkverpleegkundige Thuiszorg

Werkgever:Vivantes
Plaats:Geleen

Ga jij graag zelfstandig aan de slag binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is, die je uitdaagt en uitnodigt om een andere invulling te geven aan thuiszorg in aanleunwoningen? Denk je graag mee over de inhoud van V(olledig) P(akket) T(huis) en de ZVW zorg? Vind je het tevens fijn om in een team te werken waar je op kunt terugvallen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Als ervaren wijkverpleegkundige bij Vivantes ben jij hét aanspreekpunt voor alle betrokkenen. Daarnaast haal je op een coachende wijze het beste uit je team, om goede zorg te leveren aan de cliënten waar je verantwoordelijk voor bent.

Wat ga je doen?:

Je houd je met name bezig met wijkverpleegkundige taken, onder andere coördineren en plannen van zorg, teamoverstijgende taken zoals deelname aan project- en werkgroepen.Je loopt regelmatig cliëntenroutes om zicht te houden op de zorg die geleverd wordt.Als wijkverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de intake, de (zorg)planning en de evaluatie van zorg.Als teamcoach ben je mede verantwoordelijk voor het implimenteren van nieuw beleid met je team.De verdeling zorgtaken en wijkverpleegkundige taken zal ongeveer 50/50 zijn, waarbij de functie nog volop in ontwikkeling is. Bij de verdere invulling van de functie wijkverpleegkundige binnen Vivantes is een actieve bijdrage gewenst. Voor de verschillende instanties en zorgketenpartners, zoals de huisarts, casemanager dementie, 1e lijns-therapeuten en ziekenhuis, ben jij de contactpersoon. Bij veranderingen in de zorgsituatie schakel je ook met hen.Je volgt indicaties op en past deze waar nodig aan.Structureel heb je overleg met de collega wijkverpleegkundigen, zorgteamleden en de manager thuiszorg & VPT.

Waarom dit jouw nieuwe baan wordt?

Voorkeur voor een vaste vrije dag per week? Of voor één vaste dienst per week? Geen probleem. In onderling overleg regelen we dit.De voorkeur gaat uit naar aanstelling tussen de 28 en 36 uur per week. Deze uren zijn bespreekbaar.Je kunt direct starten en krijgt in principe een dienstverband voor onbepaalde tijd.De werktijden zijn in principe van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 17.00 uur. Er dient wel de bereidheid te zijn om incidenteel of bij calamiteiten een avond of weekend te werken.Maandelijks krijg je een aantrekkelijk brutosalaris van maximaal € 4.370,94 volgens cao Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT), inschaling FWG 50 (o.b.v. 36 uur en jouw niveau en ervaring).Aangevuld met een eindejaarsuitkering volgens cao VVT.Je kunt genieten van 29 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.Je kunt gebruik maken van het meerkeuzesysteem FiscFree, waar je diverse producten of diensten met belastingvoordeel kan aanschaffen.Tot slot investeren we graag in onze medewerkers. En dus in jou. We horen dan ook graag jouw ambities en opleidingswensen!

Wat neem je mee?

Een afgeronde bacheloropleiding tot verpleegkundige (N5/6).Je bent zeer flexibel en neemt graag het initiatief. Daarnaast ben je creatief en denk je vooral in mogelijkheden.Je bent BIG geregistreerd.Bij indiensttreding kun je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. De kosten hiervan zijn uiteraard voor ons.De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift.En je bent betrokken en benaderbaar, waardoor zowel collega’s als cliënten zich op gemak voelen bij jou.

Keuze gemaakt?

En al enthousiast? Dat wordt solliciteren! De eerste kennismaking wordt verzorgd door Kajetan Zurek of Milou Kohlen, recruiters. Vervolgens maak je kennis met de manager Thuiszorg & VPT en een van de wijkverpleegkundigen bij Vivantes. Eventueel volgt er een tweede gesprek. Neem contact op via recruitment@vivantes.nl Voor inhoudelijke informatie over de functie kan er contact opgenomen worden met Marco Dekkers, manager Thuiszorg & VPT, m.dekkers@vivantes.nl

Wil je graag een keer meelopen? Dat kan, graag zelfs! We laten je dan zien waarom jouw toekomstige collega’s elke dag met veel plezier naar het werk gaan.