Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Marketing en Communicatie Manager

Werkgever:WP Haton
Plaats:Panningen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Een wereldwijd A-merk, 4x Best Managed Company en koploper in innovatieve concepten voor industriële bakkerijen: dat is WP Haton! Dagelijks laten meer dan 100 medewerkers onze klanten,collega’s en partners excelleren en groeien. Ben of ken jij iemand die met ons groeit als…

MARKETING EN COMMUNICATIE MANAGEr

Dit is jouw functie

De Marketing & Communicatie manager is onderdeel van het WP-Haton sales team en rapporteert rechtsreeks aan de Sales Director. Je zult samenwerken met de afdeling Sales & Service op het gebied van acties, online/offline Campagnes. Je bent verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met communicatie zowel intern als extern. Het up to date houden van de website, intranet en digitale platforms behoort ook tot je taken. Jij bent verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van het jaarlijkse marketingplan en zult ondersteunen bij het opzetten van het meerjarig marktering en strategisch plan voor de afdelingen sales & service. Je verzamelt informatie over mogelijke prospect, trends en de nieuwste marktontwikkelingen op basis van marktonderzoek. Je verhoogt de bekendheid van WP Haton op internationaal en nationaal niveau.

Dit ben jij

  • HBO’er met een afgeronde marketing/communicatie opleiding.
  • Je bent toe aan een 2e stap van je carrière en neemt ervaring mee.
  • Representatief, positief, ondernemend en communicatief sterk.
  • Creatief, enthousiast, proactief en je hebt kennis van de laatste ontwikkelingen m.b.t.online en offline marketing.
  • Je bent bereid om af en toe te reizen (internationale events).
  • Je beheerst de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Een extra taal is een pré.
  • Affiniteit met food technologie en/of de industriële bakkerijen is een pré.
  • Kortom; een marketingprofessional die samen met het sales en serviceteam het WP Haton DNA zal uitstralen en WP Haton continue in de spotlights zet.

Dit is wat we jou bieden

Een gedreven, platte organisatie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. We zijn informeel, pragmatisch en weten dat onze mensen het verschil maken naar onze klanten. Dit zie je ook terug in je arbeidsvoorwaarden; je krijgt een goed salaris (CAO Metalektro) en alle voorzieningen om je functie uit te oefenen en jou als mens te laten groeien.

Enthousiast?

Mail dan je motivatie met curriculum vitae naar sollicitatie@wp-haton.com