Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Service Engineer

Werkgever:WP Haton
Plaats:Panningen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Een wereldwijd A-merk, 4x Best Managed Company en koploper in innovatieve concepten voor industriële bakkerijen: dat is WP Haton! Dagelijks laten meer dan 100 medewerkers onze klanten, collega’s en partners excelleren en groeien. Ben of ken jij iemand die met ons groeit als…

SERVICE ENGINEER

Dit is jouw functie

Een functie waarin grenzen vervagen: letterlijk en figuurlijk! De ene keer zit je in Kenia, de andere keer een paar weken in Brazilië. Daar zorg jij ervoor dat onze machines voor deegverwerking topprestaties neerzetten bij klanten. Jij installeert, neemt in bedrijf, inspecteert, lost (elektrische, elektronische, mechanische) problemen op. Of, nog beter: je voorziet én voorkomt ze! Je geeft jouw klanten daarbij instructies over de werking, de bediening en het onderhoud. Je draait periodiek mee in de storingsdiensten en tevens ben je veelvuldig op reis.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding (mechanisch of elektrisch)
  • Kennis van meet- en regeltechniek en PLC besturingen
  • Ervaring met installatie van machines
  • Flexibel, klantgericht, pro-actief
  • Communicatief vaardig in het Engels. Kennis van een extra taal is een grote pré. (Duits)

Dit is wat we jou bieden

Een gedreven, platte organisatie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. We zijn informeel, pragmatisch en weten dat onze enthousiaste collega’s het verschil maken naar onze klanten. Arbeidsvoorwaarden zijn meer dan goed en conform de CAO Metalektro.

Enthousiast?

Bekijk dan ons mooie bedrijf en de openstaande vacature(s) en solliciteer via: werkenbijwp-haton.com