Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Groen vmbo / mbo Entree

Werkgever:Yuverta College
Plaats:Hegelsom

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wellantcollege, Helicon Opleidingen en CITAVERDE College zijn vanaf augustus 2021 samen verder gegaan onder de naam Yuverta. Door onze krachten te bundelen, blijven we kleinschalig en persoonlijk onderwijs in de regio aanbieden. Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op ons mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 2.500 enthousiaste collega’s verspreid over onze 53 locaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij. Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met thema’s die er toedoen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio. Wil jij meewerken aan de toekomst van anderen, de wereld en jezelf? Dan voel jij je thuis bij Yuverta én thuis in de toekomst!

Voor onze locatie Horst zijn wij op zoek naar een

Docent Groen VMBO BB / MBO Entree voor 0,8 – 1,0 fte.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een docent, maar we nodigen ook zeker mensen uit die (nog) niet bevoegd zijn, en veel affiniteit en ervaring hebben met de doelgroep en interesse hebben in het onderwijs. De kandidaat die wij zoeken:

 • beschikt over een 2e graads onderwijsbevoegdheid Docent & kennismanager groene sector, of is bereid deze te halen;
 • beschikt bij voorkeur over een HBO-opleiding bijv. Pedagogiek/omgangskunde/ Zorg en Welzijn of Master SEN;
 • heeft affiniteit met de diversiteit van de doelgroep;
 • heeft affiniteit met onderwijs in het groen;
 • is pedagogisch didactisch sterk is en wordt enthousiast van het begeleiden en coachen van deze leerlingen;
 • heeft bij voorkeur werkervaring heeft in het (speciaal of praktijk) onderwijs;
 • is innovatief, proactief, stressbestendig, zelfstandig, flexibel en motiverend;
 • heeft bij voorkeur kennis heeft van projectmatig werken en onderwijsontwikkeling;
 • in het bezit is van goed ontwikkelde ICT-vaardigheden.

Werkzaamheden

Je verzorgt lessen binnen het VMBO / MBO Entree onderwijs. Je geeft meerdere vakken aan de leerlingen. Je begeleidt en coacht de leerlingen in de lessen en in praktijksituaties. Samen met jouw collega’s ontwerp je een samenhangend en uitdagend onderwijsaanbod, waarmee je onze leerlingen uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen! Je coacht de leerlingen en past diverse didactische methoden en werkvormen afwisselend en actief toe. Je houdt de leervorderingen bij, beoordeelt werkstukken, verslagen, toetsen, (school)examens.

Wat bieden wij?

 • Een tijdelijke aanstelling bij Yuverta tot einde schooljaar, met uitzicht op verlenging;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO MBO;
 • salaris conform carrièrepatroon LB CAO MBO;
 • werkdagen in overleg vast te stellen.

Op alle functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Lijkt het je wat om bij Yuverta te werken?

Bij interesse verzoeken we je om voor 1 februari 2021 te solliciteren via hr-citaverde@yuverta.nl Vermeld s.v.p. de functienaam en vacaturecode: (HO21) in je reactie.

Meer weten?

Neem contact op met Marlies Scheres, telefoonnummer 077-3981620 of kijk op www.yuverta.nl Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen. Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.