Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Natuurkunde

Werkgever:Yuverta College
Plaats:Hegelsom

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op ons mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 2.500 enthousiaste collega's verspreid over onze 53 locaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij.

Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met thema's die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega's en de regio.

Wil jij meewerken aan de toekomst van anderen, de wereld en jezelf?

Dan voel jij je thuis bij Yuverta én thuis in de toekomst!

Voor onze locatie vmbo Horst zijn wij op zoek naar een docent NASK, voor 0,5 - 0,8 fte.

Werk jij als docent graag op een kleinschalige school? Vind je het leuk om leerlingen coachend te begeleiden? Spreekt het lesgeven in zowel het vmbo als mbo jou aan?

Dan zijn we op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Als Docent natuurkunde ga jij je bezig houden met het creëren van uitdagende leeromgevingen, je hanteert activerende didactiek en geeft persoonlijke aandacht en begeleiding aan de leerlingen. Daarnaast ben je een betrokken collega, die ook een bijdrage levert aan schoolevenementen en andere activiteiten.

Jouw profiel

Wij zoeken een kwalitatief goede docent Natuurkunde die passie heeft voor zijn of haar vak. Daarnaast ben je iemand die coachend leiding kan geven aan groepen leerlingen, vakinhoudelijk competent is en goed samen kan werken met mede collega's. Je beschikt over organisatorische vaardigheden en kan externe netwerken opbouwen en onderhouden. Daarnaast ben jij:

· Bevoegd voor het lesgeven in het vmbo en mbo, of bereid om deze te behalen;

· Resultaatgericht ingesteld en communicatief goed onderlegd;

· Ontwikkelingsgericht en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen voor onze leerlingen;

· Een helpende hand voor de leerling met vragen.

Wat bieden wij

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 2.961 en maximaal € 4.429 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in deze voor een periode tot minimaal einde schooljaar 2022-2023. Verder bieden wij:

· 13de maand;

· grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;

· veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Yuverta? Kijk dan onder

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de buttondirect solliciteren.

We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via Werken bij Yuverta te solliciteren en niet via een ander platform.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten

Neem contact op met Thijs Jonker, corporate recruiter,+31 6 81090855

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.