Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent/ontwikkelaar Teelt

Werkgever:Yuverta College
Plaats:Hegelsom

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent/ontwikkelaar Teelt Yuverta vmbo/mbo Horst (0,8 fte)

Deze vacature staat uit voor het nieuwe schooljaar (2022-2023)

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen, mbo-opleidingen en bieden cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met thema’s die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio.

Yuverta Horst

Yuverta Horst is een school met ruim 450 vmbo leerlingen en 350 mbo studenten. Wij bieden groen vmbo onderwijs aan. Leerlingen en studenten bij ons krijgen naast vakken als Nederlands, wiskunde, mens & maatschappij, handvaardigheid en lichamelijke opvoeding, ook lessen dier, voeding, bloem, groen, veehouderij en andere praktijkvakken. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het groen is bij ons letterlijk te proeven.

Yuverta Horst is een gezellige school waar je elkaar makkelijk leert kennen. We zijn trots op ons pedagogisch klimaat. Het mooie is dat je als docent bij ons niet enkel les geeft op vmbo of mbo, maar je gaat als ’t ware breed te werk. Als school zijn we een plek waar leerlingen en studenten zich zelf kunnen zijn. Van onze leerlingen en studenten hebben we hoge verwachtingen; we helpen ze het beste uit zichzelf te halen. Er werkt hier een hecht team van collega’s, dat samen de schouders eronder zet.

Wij zoeken eendocent/ontwikkelaar Teelt.Naast je (nog te behalen) bevoegdheid vinden we het belangrijk dat jij:

-     Een teamspeler bent die een bijdrage levert aan de positieve werksfeer;

-     Feedback ziet als een belangrijk hulpmiddel om te blijven groeien en vernieuwen;

-     Echt betrokken bent bij de voortdurende ontwikkeling van onze school en haar deelnemers;

Wat ga je doen?

Als docent/ontwikkelaar Teelt heb je er plezier in leerlingen en studenten wegwijs te maken in de brede wereld van Teelt. Je hanteert een activerende didactiek en geeft persoonlijke aandacht en (coachend) begeleiding aan de leerlingen en studenten. Jouw lessen zijn blijvend interessant en je houdt van (veilig) experimenteren. Je bent een betrokken collega, die ook een bijdrage levert aan schoolevenementen en andere activiteiten en je zoekt graag de samenwerking met andere vakken. Daarnaast ben jij een docent die:

-        niet alleen vakinhoudelijk, maar ook pedagogisch sterk is;

-        leerlingen en studenten kan motiveren om een stapje extra te zetten;

-        gedreven is om mee te bouwen aan onze school;

-        affiniteit heeft met onze doelgroep.

Voor alle nieuwe collega's organiseren we het eerste jaar een inwerkprogramma zodat je goed kunt landen in ons team.

Wat bieden wij

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 2.961 en maximaal € 4.429 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in deze voor een periode tot minimaal einde schooljaar 2022-2023. Verder bieden wij:

-        13de maand;

-        veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button ‘direct solliciteren’. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten

Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Ingrid Coenders via I.coenders@yuverta.nl voor vragen omtrent de procedure kan je contact opnemen met Thijs Jonker, corporate recruiter, +31 6 81090855

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.