Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Reken / RT rekenen VMBO en MBO

Werkgever:Yuverta College
Plaats:Hegelsom

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent Rekenen in combinatie met Remedial Teaching (0,6 0,8 fte)

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen, mbo-opleidingen en bieden cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met themas die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collegas en de regio.

Yuverta Horst

Yuverta Horst is een school met ruim 500 vmbo leerlingen en 400 mbo studenten. Wij bieden groen vmbo onderwijs aan. Leerlingen en studenten bij ons krijgen naast vakken als Nederlands, wiskunde, mens & maatschappij, handvaardigheid en lichamelijke opvoeding, ook lessen dier, voeding, bloem, groen, veehouderij en andere praktijkvakken. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het groen is bij ons letterlijk te proeven.

Yuverta Horst is een gezellige school waar je elkaar makkelijk leert kennen. We zijn trots op ons pedagogisch klimaat. Het mooie is dat je als docent bij ons niet enkel les geeft op vmbo of mbo, maar je gaat als t ware breed te werk. Als school zijn we een plek waar leerlingen en studenten zich zelf kunnen zijn. Van onze leerlingen en studenten hebben we hoge verwachtingen; we helpen ze het beste uit zichzelf te halen. Er werkt hier een hecht team van collegas, dat samen de schouders eronder zet.

docent rekenen in combinatie met remedial teaching.

Wij zoeken een Naast je (nog te behalen) bevoegdheid vinden we het belangrijk dat jij:

 • een teamspeler bent die een bijdrage levert aan de positieve werksfeer;
 • feedback ziet als een belangrijk hulpmiddel om te blijven groeien en vernieuwen;
 • als geen ander weet hoe je de studenten en leerlingen kan motiveren en inspireren, zorgt ervoor dat zij de achterstand(en) inhalen en bewaakt verdere ontwikkeling goed. Je bent competent in het begeleiden en coachen van de doelgroep en haalt zelf energie uit het verder ontwikkelen van de deelnemers;
 • echt betrokken bent bij de voortdurende ontwikkeling van onze school en haar deelnemers

Wat ga je doen?

Als docent Rekenen ga jij jouw studenten en leerlingen, iedere formule of som goed kunnen laten oplossen. Je neemt hen mee in de uitdagende wereld van getallen en logische redenaties maken. Naast jouw rol als docent rekenen zal jij ook als remedial teacher aan de slag gaan, dit doe je voor zowel mbo (niveau 2) als vmbo. Je hanteert een activerende didactiek en geeft persoonlijke aandacht en (coachend) begeleiding aan de studenten. Jouw lessen zijn blijvend interessant en je zoekt graag de samenwerking met andere vakken. Je bent een betrokken collega, die ook een bijdrage levert aan schoolevenementen en andere activiteiten. Daarnaast ben jij een docent die:

 • bevoegd voor het lesgeven in het vmbo en mbo, of bereid om dit te worden;
 • resultaatgericht ingesteld en communicatief goed onderlegd;
 • initiatiefrijk en ondernemend, wij zoeken altijd samenwerkingen op buiten onze school;
 • ontwikkelingsgericht en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen voor onze leerlingen.
Wat bieden wij

Een ontzettend leuke werkplek, binnen een hecht en ondernemend team. Daarbij met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal €3.086 en maximaal € 4.615 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in deze voor een periode tot minimaal einde schooljaar 2022-2023. Verder bieden wij:

 • 13de maand;
 • grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;
 • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bijYuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuvertaheeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen websiteWerken bij Yuvertabij de betreffende vacature via de button. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!
Meer weten

Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Stefan de Haan s.de.haan@yuverta.nl Voor vragen omtrent de procedure kan je contact opnemen met Thijs Jonker, corporate recruiter, +31 6 81090855

Voor invulling van alle vacatures bijYuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.