Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Onderwijsassistent dierverzorging

Werkgever:Yuverta College
Plaats:Hegelsom

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Onderwijsassistent dierverzorging Yuverta vmbo/mbo horst (0,8 – 1,0 fte)

Deze vacature staat uit voor het nieuwe schooljaar (2022-2023)

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen, mbo-opleidingen en bieden cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met thema’s die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio.

Yuverta Horst

Yuverta Horst is een school met ruim 450 vmbo leerlingen en 350 mbo studenten. Wij bieden groen vmbo onderwijs aan. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het groen is bij ons letterlijk te proeven.

Yuverta Horst is een gezellige school waar je elkaar makkelijk leert kennen. We zijn trots op ons pedagogisch klimaat. Het mooie is dat je als onderwijsassistent bij ons niet enkel les geeft op vmbo of mbo, maar je gaat als ’t ware breed te werk. Als school zijn we een plek waar leerlingen en studenten zich zelf kunnen zijn. Van onze leerlingen en studenten hebben we hoge verwachtingen; we helpen ze het beste uit zichzelf te halen. Er werkt hier een hecht team van collega’s, dat samen de schouders eronder zet.

Jouw Profiel

Wij zijn op zoek naar een onderwijsassistent dierverzorging die goed werkzaam kan zijn binnen de kaders van werkinstructies, voorschriften en aanwijzingen die van belang zijn voor de uitvoering van de werkzaamheden. De medewerker dierverzorging is verantwoording schuldig aan de sectie dierhouderij voor wat betreft een juiste en tijdige uitvoering van de werkzaamheden.

Werkzaamheden

  • Het zorgdragen voor een regelmatige voeding;
  • Het monitoren en bewaken van de gezondheid van de dieren;
  • Het in verband hiermee in eenvoudige gevallen zelf behandelen en het in andere gevallen inschakelen van deskundige hulp, na raadpleging van de sectie dierhouderij;
  • Het begeleiden van en toezien op de werkzaamheden van derden (bijv. dierenarts);
  • Bewaken dat er voldoende voer aanwezig is;
  • Het zorgdragen voor het ordelijk opslaan van voer;
  • Het schoonhouden en ontsmetten van de dierenverblijven;
  • Medewerking verlenen aan onderhoudswerkzaamheden te verrichten aan de dieren(instructie)verblijven;
  • Het aansturen van studenten die bij de weekend/vakantieverzorging meewerken.

Wat zoeken wij

Wij zoeken iemand die:

  • Kennis heeft van voorschriften voor het gebruik van voedings- en geneesmiddelen voor dieren;
  • Kennis heeft van veiligheidsvoorschriften;
  • Kennis en bij voorkeur ervaring heeft van het gedrag en de verzorging van de verschillende dieren die vallen onder de Besluit Houders van Dieren;

- Herpeten

- Overige zoogdieren

- Vissen

- Vogels

  • Vaardig is in het uitvoeren van routinematige werkzaamheden;
  • Vaardig is in het aansturen van dierverzorgers (in opleiding)

Wat bieden wij

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De inschaling geschiedt op basis van opleiding, ervaring en arbeidsverleden in salarisschaal 6 van de cao mbo, minimaal € 1.958,- en maximaal € 2.850,- bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Daarnaast krijg je bij ons:

·      een 13de maandsalaris;

·      grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;

·      veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button ‘direct solliciteren’. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten

Voor inhoudelijke vragen, kan je contact opnemen met Marlies Scheres via m.scheres@yuverta.nl Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met Thijs Jonker, corporate recruiter via +31 6 81090855

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.