Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundige (nachtzorg)

Werkgever:Zorgcentrum La Providence
Plaats:Grubbenvorst

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Jouw nieuwe uitdaging ligt hier!

Verpleegkundige (nachtzorg) Diverse mogelijkheden in contracturen, met minimaal 22 uur in de nacht.

Ben jij enthousiast, betrokken en deskundig en vind je het vanzelfsprekend dat je er écht bent voor de cliënt? Denk je in kansen en uitdagingen en hecht je veel waarde aan werken met humor en respect voor cliënten en collega’s? Dan willen wij graag met jou in gesprek.

Wat doe je als verpleegkundige in de nacht bij La Providence?

Als verpleegkundige nachtzorg weet je niet hoe de nacht er uit ziet... en juist dat maakt jou werk zo leuk! Maar, een klein inkijkje in jouw job kunnen we al wél geven. Je bent namelijk van betekenis voor de cliënten die in de nacht een oproep op jou doen, jij geeft gehoor aan deze oproep en biedt onze cliënten oprechte aandacht en zorg. Omdat je gediplomeerd bent pas je alle mogelijke verpleegkundige handelingen toe. Je coacht je collega’s en geeft klinische lessen over de verpleegkundige handelingen die een cliënt volgens het zorgplan nodig heeft. Je bent een professional en weet bij complexe zorgvragen en acute situaties de juiste beslissingen te nemen. Daarbij neem je de protocollen in acht. Je signaleert verbeteringen en deelt deze met je collega’s zodat goede zorg gewaarborgd is.

Functieprofiel:

  • Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige kwalificatieniveau 4 of HBO-V;
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met ouderen, herstelzorg en dementie;
  • Je hebt een klantvriendelijke en cliëntgerichte instelling en uitstraling;
  • Je bent in staat op een met name coachende wijze de cliënt te ondersteunen en te begeleiden;
  • Je bent in staat op een coachende wijze collega’s te ondersteunen en te begeleiden in de zorgverlening;
  • Je bent in staat het zorgplan mede gestalte te geven;
  • Flexibiliteit i.v.m. wisselende/diensten;
  • Verpleegkundigen in het bezit van het BHV diploma genieten voorrang.
Arbeidsvoorwaarden

Een dienstverband voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Naast een passende salariëring (FWG 45) en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO VVT), bieden wij jou een prettige werk- en leeromgeving waarbij inzet opgemerkt en gewaardeerd wordt en waar ambities een kans krijgen zich te ontplooien. Bij indiensttreding vragen wij je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

Enthousiast?

Bel voor meer informatie Meike Maes, Teamcoördinator Zorg, 077-3555635 Je motivatiebrief en cv kun je mailen aan PO@laprovidence.nl of sturen naar La Providence, t.a.v. Afdeling P&O, Ursulinenweide 5, 5971 ED Grubbenvorst.

Aanvullende informatie:

Stichting ‘La Providence’ is een zelfstandig zorgcentrum in Grubbenvorst, Noord-Limburg. La Providence biedt cliënten, op grond van een zorgindicatie, huisvesting, verzorging, verpleging, huishoudelijke hulp, activiteiten, begeleiding en/of behandeling. Onze betrokken medewerkers, die zich in kunnen leven in de cliënt en diens familie, geven aandacht en warme liefdevolle zorg. Het leefplezier van de cliënt is daarbij leidend, niet het medisch model. We ondersteunen zoveel mogelijk de eigen identiteit, zelfstandigheid, normen en waarden en cultuur van onze cliënten en proberen hen onderdeel uit te laten maken van de maatschappij. We ontzorgen onze bewoners op het gebied van proces (regelen) en inhoud (zorg). Onze zorg- en dienstverlening is gebaseerd op de vier hoofdpijlers: Wonen | Thuis | Behandeling | Advies.

Kom jij onze teams versterken? We heten je alvast van harte welkom!