Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Begeleider Gehandicaptenzorg (Panningen / MVB)

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Panningen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg? Ga jij graag aan de slag als begeleider op een groep waar je samen met de cliënt stappen mag maken in hun zelfstandigheid? Sta jij stevig in je schoenen en ben jij een creatieveling die denkt in mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze locatieLaatberghof in Panningenhebben wij een vacature voor:

Begeleider A (MVB)

18-24 uur per week, FWG 40, Panningen

Zo ziet jouw baan eruit

Als begeleider A geef je op methodische wijze uitvoering aan de totstandkoming van het ondersteuningsplan. Jij hebt hierin een signalerende functie en levert daarmee een actieve bijdrage aan het op- en bijstellen van het ondersteuningsplan. Daarnaast vervul jij een actieve rol bij de uitvoering van de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven. Je werkt nauw samen met de medewerker begeleiding en coördinerend begeleider. Het bieden van structuur en duidelijkheid is belangrijk. Je zet de cliënt in zijn kracht door hem/haar zoveel mogelijk zelfstandigheid te bieden. Je bedenkt creatieve en leuke initiatieven die de cliënten stimuleren in hun ontwikkeling en het zoveel mogelijk in stand houden van de zelfstandigheid ondanks het ouder worden. Je doet dit samen met een team van enthousiaste collega’s. Geen dag is hetzelfde met deze doelgroep, en dit vraagt dan ook wat van je flexibiliteit.

Locatieprofiel

Wij zoeken een nieuwe collega voor onze locatie Laatberghof 24 t/m 28 te Panningen. Deze locatie bestaat uit 3 woningen en deze locatie wordt bewoond door in totaal 16 cliënten met een matige verstandelijke beperking en veelal met het Syndroom van Down. Sociaal emotioneel ligt het gemiddelde niveau van onze cliënten rond de 0-6 maanden. De groep bestaat uit zowel mannen als vrouwen. Op deze locatie wordt uitgegaan van de supportvisie en ligt de nadruk op zelfstandigheid en het ouder worden van de groep cliënten.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 40 (CAO Gehandicaptenzorg)tussen de €2.236,- en €3.154,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie Begeleider A.
  • Een vast contractvan 18-24 uur per week.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
  • Een toekomst binnen Daelzicht waar aandacht is voor jouw ontwikkeling, mening en wensen!

Herken jij jezelf hierin?

  • Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-4, een diploma SPW/MMZ-4 of HBO SPH;
  • Jij bent geduldig, vriendelijk en straalt rust en vertrouwen uit;
  • Je hebt affiniteit met verzorgende taken;
  • Je beschikt over een sterk inlevingsvermogen en bent creatief aangelegd;
  • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (incl. slaapdiensten).

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzichten laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer directonline’, tot en met 11 december 2022. Meer weten over deze vacature? Bel Erika Voet, coördinerend begeleider, via 0629527684.

Liever (eerst) een recruiter spreken? Bel dan met Yvonne van Bezel-van Vugt via +31 6 15265372.

Gesprekkenzullen worden geplandin overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.