Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent muziek (vacaturenr. 3534)

Werkgever:Stichting LVO
Plaats:Panningen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent muziek (vacaturenr. 3534)

Wat wordt jouw uitdaging? Als docent bij LVO draag je bij aan ons onderwijs en dat is altijd in ontwikkeling.Ben je ondernemend en haal je energie uit de successen van iedere leerling? Dan maken we graag kennis met je!

Functie informatie

Wij zoeken:

Het Bouwens is een middelbare school die onderwijs verzorgt circa 1400 leerlingen en waar vol gedrevenheid gewerkt wordt, op alle niveaus, van vmbo tot en met gymnasium. De ontwikkeling van de leerling staat centraal. De school is een waardevolle schakel tussen gezin en maatschappij. Daarom halen we de buitenwereld naar binnen en gaan zelf naar buiten. Zo bieden we een actieve omgeving waarin leerlingen en onderwijsprofessionals kennis delen. Pop, rock, jazz, klassiek… Muziek zit in jouw bloed! Speel jij graag samen, in harmonie en met een vrolijke noot? Ben jij die swingende muziekdocent die onze leerlingen in beweging brengt? Wil je jouw kennis, ervaring en vooral jouw liefde voor muziek overbrengen op anderen? Voor het Bouwens van der Boijecollege zijn wij op zoek naar een docent Muziek ter vervanging van een afwezige collega. Het betreft 4 lessen. Daarnaast behoort het mentoraat ook tot de mogelijkheden. Jij houdt van muzikale en kunstzinnige uitdagingen en bent dé aangewezen persoon om onze leerlingen wegwijs te maken in de wereld van muziek. Jij verzorgt theorie- en praktijklessen. Tijdens deze lessen prikkel je de creativiteit van elke leerling en begeleidt hen in hun creatieve proces. Je weet de verschillende behoeften van jouw leerlingen te onderscheiden en houdt rekening met hun eigen talenten. Naast het geven van lessen, coach jij ook leerlingen en je stimuleert om hun eigen leerdoelen te bereiken. Je bent creatief in doen en denken, initiatiefrijk en bereid om te experimenteren als het gaat om vakinhoud. Je bent een enthousiaste docent, maar tegelijkertijd ook een prettige collega om mee samen te werken. Je levert op een constructieve manier jouw steentje bij binnen je team, de sectie en de organisatie als geheel. Het betreft een vacature voor 0,15 fte ter vervanging van een collega. Wij zijn ook nog op zoek naar een docent kunstvakken voor 0,8 fte. Het salaris wordt ingeschaald in OP schaal LB van de CAO VO (tussen € 2865,= en 4366,= bruto per maand op basis van 36,86 uur). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, kun je met fiscaal voordeel een fiets of een telefoon aanschaffen of korting ontvangen op jouw zorgverzekering. En je viert samen met de leerlingen vakantie tijdens de schoolvakanties.

Wij vragen:

• Een enthousiaste docent die het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor muziek; • Ervaring in het geven van lessen in het Muziek; • Ervaring met het mentoraat; • Iemand die het leuk vindt om te werken met jongeren tussen de 12 en 18 jaar en hen door een oprechte nieuwsgierige houding weet te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen; • Je bent creatief maar ook vakinhoudelijk, pedagogisch en didactisch sterk; • Een eerstegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Muziek; • Gerichtheid op een brede samenwerking binnen de sectie, maar je bent daarnaast ook flexibel, zelfstandig en ondernemend.

Wij bieden:

Een aantrekkelijk primair en secudair arbeidsvoorwaardenpakket:* een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13de maand* 12 weken vakantieverlof per jaar* een keuzebudget, naar eigen inzicht in te zetten, voor extra verlof, kinderopvang of een extra uitkering* de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet of fitnessabonnement te kopen* ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie via mensenenorganisatie@hetbouwens.nl