Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Buurtbeheerder (24-36 uur)

Werkgever:Antares
Plaats:Tegelen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Antares is een ambitieuze woningcorporatie met ongeveer 6.000 woningen en ruim zestig collega’s. Ons kantoor is gevestigd in Venlo, stadsdeel Tegelen. We bieden een betaalbaar, goed onderhouden en duurzaam thuis voor mensen die daar niet zelf in kunnen voorzien. Samen met onze huurders en partners zorgen we voor een leefbare woonomgeving. Elke dag werken we samen aan woongeluk door de klantbeleving centraal te stellen in alles wat we doen. De kernwaarden dichtbij, verbonden en authentiek vormen ons DNA en verbinden ons met elkaar. Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Kijk dan eens op onze website: www.thuisbijantares.nl In het ondernemingsplan heeft Antares ‘leefbaarheid’ aangewezen tot een van de belangrijkste speerpunten voor de komende jaren. Daarom wordt het team versterkt en uitgebreid en hebben we twee vacatures voor:

Buurtbeheerder (24-36 uur)

..die de wijk en haar bewoners écht kent

Jouw team

Als buurtbeheerder maak je deel uit van een van de twee wijkteams van Antares. Samen met de medewerker zware overlast (multiproblematiek) en de coordinator leefbaarheid vorm je het leefbaarheidsteam. Je rapporteert rechtstreeks aan de manager Klantteam.

Jouw werk

Waar jij je dagelijks voor inzet:

Wijkgericht werken

De wijk en haar inwoners (veelal onze huurders) kennen voor jou geen geheimen. Je bent dagelijks in de wijk aanwezig en je hebt daarbij veelvuldig contact met onzehuurders en toezichthouders (toezichthouders zijn huurders die in het complex wonen en ‘een oogje in het zeil houden’).

Bewoners betrekken

Samen met onze huurders zet jij je in voor een veilige en schone wijk, zowel fysiek (hoe ziet de wijk eruit) als qua gedrag (hoe gaan we met elkaar om). Je betrekt bewoners hier maximaal bij zodat het een duurzaam resultaat oplevert.

Schoon, heel en veilig

Soms moet je onze leefregels ‘Prettig wonen doen we samen’ uitleggen en als huurders zich hier niet aan houden, spreek jij ze erop aan. Daarvoor moet je stevig in je schoenen staan en goed kunnen communiceren, verbinden en grenzen durven stellen. Lichte overlast

Je pakt zelfstandig lichte overlastsituaties op. Je houdt hierbij rekening met de situatie van de betreffende huurder, maar ook met de belangen van de omwonenden en die van Antares. Uiteraard stem je zo nodig af met je collega’s of netwerkpartners zoals boa’s, wijkagenten of zorgpartijen. Algemene bijdrage

Daarnaast lever je actief een bijdrage aan organisatiebrede- of teamprojecten om continu verbeteringen door te voeren binnen Antares.

Jouw eigenschappen

Spreekt dit werk jou aan? Dan is het handig dat jij je herkent in de volgende beschrijving. Je bent:

  • Een daadkrachtige persoon die duidelijk communiceert en de daad bij het woord voegt;
  • Een verbinder die sterk is het samenbrengen van mensen, ondanks hun verschillen;
  • Een betrouwbaar persoon die afspraken nauwkeurig vastlegt en nakomt;
  • Een frisse wind die lef heeft om dingen anders te doen, maar ook respect heeft voor wat is opgebouwd;
  • Een professional met minimaal een afgeronde mbo-opleiding die zich thuis voelt bij Antares, waar vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan en waar ‘samen werken aan woongeluk’ centraal staat.
Ons aanbod

Wij bieden ruimte voor persoonlijke en professionele groei in een vooruitstrevende, klantgerichte én tikkeltje eigenwijze organisatie met een informeel karakter. Daarnaast bieden wij een salaris conform de cao Woondiensten, afgestemd op jouw ervaring, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 3% bij het behalen van de teamdoelen.

Onze contactgegevens

Hebben wij je interesse gewekt? Ben jij de collega die wij zoeken? Overtuig ons door je motivatie en cv te sturen naar: personeelszaken@thuisbijantares.nl o.v.v. ‘Buurtbeheerder’. Voor eventuele vragen over deze boeiende functie kun je contact opnemen met de manager Klantteam: Gé Faessen via g.faessen@thuisbijantares.nl of (085) 485 99 80. Een assessment maakt deel uit van de procedure. Reageren kan zolang de vacature open staat op onze eigen website. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.